Logo
Print this page

«Έκανα comeback με τον Άρη»

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για την πορεία του εφέτος με τον Άρη και οι δύσκολες στιγμές που πέρασε.

[googlead][/googlead]

Ο εξτρέμ του Άρη Βαγγέλης Πλατέλλας φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στην προσπάθεια ανόδου στη Super League, στην πρόταση από το Ισραήλ, στα επεισόδια στην Ελλάδα και στην Εθνική ομάδα.

Για τον Άρη:
"Είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη Football League. Ξέραμε από την αρχή αυτό που θέλαμε να κάνουμε και τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος αήττητοι. Η ομάδα είναι μέσα στο στόχο της και όλα θα πάνε καλά".

Για το αν ήταν ρίσκο να πάει στην Football League:
"Μερικές φορές για να κάνεις δύο βήματα μπροστά, χρειάζεται να κάνεις ένα πίσω. Δεν το σκέφτηκα πολύ να πάω. Ήθελα να κάνω ένα comeback και να ξεκινήσω την καριέρα μου πάλι από την αρχή. Με έχει βοηθήσει η ομάδα, αλλά και ο κόσμος που με στηρίζει. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να έχει ψυχολογία, διότι αυτό του δίνει δύναμη".

Για την πρόταση που είχε από το Ισραήλ το καλοκαίρι:
"Υπήρχε μία πρόταση. Το συζητήσαμε, αλλά ήθελα να μείνω στην Ελλάδα και να ξαναγεννηθώ".

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο μαζί με τον Άρη:
"Καλές ομάδες είναι η Δόξα Δράμας, η Παναχαϊκή και ο ΟΦΗ. Πιστεύω ότι εμείς και ο ΟΦΗ, δύο ιστορικές ομάδες, θα πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου".

Για το συμβόλαιό του και αν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν:
"Σίγουρα αυτή είναι η πρόθεσή μου. Σημαντικό είναι να με στηρίξει η ομάδα. Έχουμε κάνει συζητήσεις, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να τελειώσει το θέμα και να είναι όλα καλά".

Για τα λάθη που έχει κάνει:
"Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι θα θέλαμε να είμαστε κάπου αλλού κάποιες στιγμές, αλλά δεν είμαστε. Έτσι τα φέρνει η ζωή. Το σημαντικό είναι να μπορείς να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, ειδικά αν αγαπάς κάτι πραγματικά. Σίγουρα κάποιες στιγμές θα μπορούσα να έχω σταματήσει, αλλά η θέλησή μου δε με άφησε. Είχα βοήθεια και από την οικογένειά μου. Ειδικά όταν ήρθα από την Κω, υπήρχαν δύσκολες στιγμές".

Για τα επεισόδια στην Ελλάδα:
"Δεν είναι καλό αυτό που γίνεται. Εμείς που είμαστε στο ποδόσφαιρο πρέπει να προλαμβάνουμε κάποιες καταστάσεις. Το πιο σημαντικό είναι η ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Αυτά που είδαμε τον τελευταίο καιρό δεν αξίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι κρίμα που γίνονται. Όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε καλά πριν κάνουμε κάτι. Τώρα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να εφαρμοστούν για όλους. Να μην υπάρχει καμία εξαίρεση. Πρέπει να παρθούν οι αποφάσεις γρήγορα και να υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στο χώρο".

Για την Εθνική ομάδα:
"Θα είναι μεγάλη τιμή να παίξω. Το να κληθείς στην εθνική της χώρας σου και να φοράς το εθνόσημο είναι ό,τι πιο σημαντικό για έναν αθλητή. Η εθνική δεν πέρασε στο Μουντιάλ, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, με παραστάσεις από το εξωτερικό. Σιγά σιγά πρέπει να βρει το δρόμο της".

Media

Last modified onΚυριακή, 25 Μάρτιος 2018 15:42
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr