Logo
Print this page

Βαφέας: «Άνοδος 100%»

Ο Νίκος Βαφέας σημείωσε ότι δεν έχει συναντήσει καλύτερη ατμόσφαιρα από αυτή στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Πρωταγωνιστής στη νίκη (3-0) του ΟΦΗ απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα ήταν ο Νίκος Βαφέας. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός σημείωσε δύο γκολ και έγινε ο 15ος φετινός σκόρερ των «μελανόλευκων». Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε ότι ο ΟΦΗ 100% θα προβιβαστεί και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαφέα:

Έχεις ξαναβάλει ποτέ δυο γκολ;

«Όχι, πρώτη φορά ήταν!».

Πώς ένιωσες;

«Πολύ ωραία, είναι η αλήθεια. Το σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα. Ωραίο συναίσθημα, πάντως, να σκοράρεις και, μάλιστα, δυο φορές!».

Κεντρικός αμυντικός ή αμυντικός μέσος;

«Η φυσική μου θέση είναι κεντρικός αμυντικός. Όμως παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής και χρειάζεται η ομάδα. Η θέση του αμυντικού μέσου θέλει παραπάνω τρεξίματα και πίεση. Δυσκολεύτηκα στο πρώτο ημίχρονο με τα Τρίκαλα. Μετά το πρώτο γκολ ανέβηκε η ψυχολογία μου και μου βγήκαν περισσότερα πράγματα».

Η ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ;

«Πραγματικά τρομερή. Φανταστική. Δεν έχω συναντήσει κάτι καλύτερο».

Ακολουθεί το παιχνίδι στην Καλλιθέα…

«Πάμε και εκεί για τους τρείς βαθμούς. Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε, όπως πάντα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Η μάχη της ανόδου συνεχίζεται…

«Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Παλεύουν τρεις ομάδες, αλλά πιστεύω ότι ο ΟΦΗ 100% θα είναι στη Σούπερ Λιγκ του χρόνου».

Ήρθες τον Ιανουάριο στον ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εντυπώσεις;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο. Νοιώθω ότι είμαι και εγώ μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ».

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2018 13:49
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr