Logo
Print this page

Κάιπερς: «Κάτι διαφορετικό...»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τον Εργοτέλη απέναντι στον Άρη δήλωσε ο Ούγκο Κάιπερς.

[googlead][/googlead]

Στην εκπομπή του «AllAboutARIS ON AIR» και τον Libero 107,4 FM φιλοξενήθηκε ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη και δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ούγκο Κάιπερς. Αναφέρθηκε στη νίκη (2-1) σε βάρος της Παναχαϊκής, στο προσεχές ματς με τον Άρη, αλλά και στο στυλ που προσπαθούν να παίξουν οι Κρητικοί.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή:

«Νιώθουμε πολύ καλα, είμαστε χαρούμενοι για την νίκη επί της Παναχαϊκής. Είναι το δεύτερο γκολ της τελευταίας στιγμής, μετά από εκείνο κόντρα στον Πανσερραϊκό. Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό το συναίσθημα. Είναι σημαντικό για εμένα και την ομάδα. Από την αρχή της σεζόν έχουμε δείξει κάποια θετικά στοιχεία.

Έχουμε παίξει καλά παιχνίδια και δεν μπορώ να πω πως έχουμε πάρει αυτό που δικαιούμαστε, μιλώντας για αποτελέσματα. Τώρα έγιναν αυτές οι δύο νίκες με Κισσαμικό και Παναχαϊκή και ανεβήκαμε στη βαθμολογία».

Για τον προπονητή του:

«Δουλεύουμε σκληρά από την προετοιμασία. Θελουμε να παίξουμε κάτι διαφορετικό από το ελληνικό στυλ ποδοσφαίρου. Θέλουμε να αποδείξουμε πως και με αυτό το στυλ μπορουμε να πετύχουμε πολλά και πιστεύω πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα το έχουμε καταφέρει.

Προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που μας ζητάει ο προπονητης μας. Να παίζουμε με τη μπάλα κάτω και ορθόδοξα. Παίζουμε και δουλεύουμε σαν ομάδα. Η άμυνά μας ξεκινάει από την επίθεση και το αντίθετο. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα που έχουμε».

Για τον Ούγκο Σόουζα:

«Έχουμε παίξει αντίπαλοι με τον Ούγκο Σόουζα, σε παιχνίδι της Κ21».

Για τον Άρη:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο που ο Άρης είναι πρώτος και δεν έχει γνωρίσει ήττα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δούμε πώς θα πάει το παιχνίδι. Ανυπομονώ για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 18:48
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr