«Βρήκα ό,τι περίμενα»

Οι πρώτες εντυπώσεις του Θανάση Ντίνα από τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Ενθουσιασμό απέπνεαν οι δηλώσεις του Θανάση Ντίνα για τις πρώτες εβδομάδες της συνεργασίες του με τον ΟΦΗ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «βρήκα ότι περίμενα».

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης (που σκόραρε κόντρα στον Πανσερραϊκό) μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου για την προσαρμογή του στο Ηράκλειο, τη μάχη της ανόδου, τα συν και τα πλην της κατηγορίας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον ΟΦΗ;

«Είναι άριστες. Βρήκα ότι περίμενα. Είχα μιλήσει με πολλά παιδιά πριν έρθω. Πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, πολύ καλές εγκαταστάσεις και φοβερό γήπεδο! Μέχρι τώρα όλα κυλάνε ομαλά».

-Πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ;

«Και το καλοκαίρι είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά άργησα να καταλήξω σε ομάδα. Τελικά πήγα στα Τρίκαλα. Δεν ήθελα να συνεχίσω εκεί. Μίλησα ξανά με τον κόουτς και ήρθα στον ΟΦΗ τον Ιανουάριο».

-Δείχνεις να έχεις προσαρμοστεί στο κλίμα της ομάδας...

«Ηξερα πολλά από τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα. Δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής».

-Πώς βλέπεις τη μάχη της ανόδου;

«Αυτό που δείχνει η βαθμολογία είναι ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για τις δυο θέσεις. Εχει δρόμο το πρωτάθλημα όμως και δεν μπορείς να ξεγράψεις κανέναν. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια».

-Ποιο είναι το μυστικό που μπορεί να οδηγήσει τον ΟΦΗ στην άνοδο;

«Δεν υπάρχουν μυστικά. Αν υπάρχει κάτι, είναι να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Να μπαίνουμε δυνατά στο γήπεδο, με όλους τους αντιπάλους. Αν το κάνουμε αυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

-Τι θα δώσεις εσύ από την πλευρά σου στην ομάδα;

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Γι' αυτό το λόγο ήρθα».

-Ποιο είναι το θετικό και το αρνητικό της κατηγορίας;

«Το αρνητικό είναι τα γήπεδα σε κάποιες έδρες, όπου ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ άσχημος. Πρέπει να το δεχθούμε και να το αντιμετωπίσουμε και να προσαρμοζόμαστε γρήγορα. Στα αρνητικά επίσης ότι έχουν αποχωρήσει δυο ομάδες.

Στα θετικά είναι ότι βλέπω ομάδες, που ακόμα και αν είναι χαμηλά, έχουν στοιχεία, όπως ο Πανσερραικός, που μας δυσκόλεψε. Θα έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

-Το μήνυμα σου στον κόσμο του ΟΦΗ;

«Το μόνο που θέλω να πω στον κόσμο μας είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Όπως είναι δηλαδή και τους ευχαριστούμε. Η ομάδα πέρασε μια δύσκολη κατάσταση πριν από λίγο καιρό και προσπαθεί να βγει δυνατή από αυτό και θα βγει. Στο τέλος όλοι μαζί θα είμαστε χαρούμενοι. Το πιστεύω».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 14:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep