«Μόνο θετικά σχόλια»

Ο Δημήτρης Ντάγκρας στο Fl News για την παρουσία του στην ΑΣΑ και για τον Γιώργο Βαζάκα.

[googlead][/googlead]

Νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Δημήτρης Ντάγκρας, ο οποίος τοποθετήθηκε στο Fl News για την πορεία της ομάδας του στη Football League. Αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «κιτρινόμαυρους» και τον προπονητή του, Γιώργο Βαζάκα, επεσήμανε ότι είναι έτοιος για το «μεγάλο άλμα».

Αναλυτικά όσα είπε: «Μόνο θετικά σχόλια έχω να κάνω μετά τις 20 μέρες που είμαι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Αυτό οφείλεται στον προπονητή και στα παιδιά γύρω από την ομάδα. Από το καλοκαίρι με ήθελε στην ομάδα ο κ. Βαζάκας. Μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό οφείλεται σε αυτόν.

Δουλεύει στο γήπεδο με όλους τους παίκτες και παίρνει το 100%. Είμαστε μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και σκοπός μας είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο μέλλον. Είμαστε σε καλή κατάσταση με την ομάδα, βρισκόμαστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στόχος μας είναι να μείνουμε εκεί, αλλά ακόμα υψηλότερα.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από σκληρή δουλειά και συνεργασία. Όσο για τον εαυτό μου, είμαι έτοιμος να κάνω το μεγάλο άλμα, μέσα από τη βοήθεια του κόουτς».

Last modified onΤρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 16:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep