«Μια χαρά είναι ο Άρης»

Ο Γιώργος Δεληζήσης δήλωσε ότι ο Αρης είναι μια χαρά και πως τα καλύτερα έρχονται.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero fm 107,4 και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του. Ανέφερε ότι τα καλύτερα έρχονται, ενώ έπλεξε το εγκώμιο Σπανού και Μυροφορίδη. Αναλυτικά:

Για τον πρώτο γύρο:
"Αν πάρουμε ένα ένα τα παιχνίδια και πούμε ότι κάναμε κακό αποτέλεσμα στο Αίγιο και με τον Καραϊσκάκη, πρέπει να εξετάζουμε συγχρόνως πως θα μπορούσαμε να μην είχαμε κερδισει κάποια άλλα ματς. Οποτε είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία. Οι άμυνες δίνουν πρωταθλήματα. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος".

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό:
"Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Προσωπικά δεν είχα καταλάβει ότι ήμασταν στο 90', νόμιζα θέλαμε ακόμα άλλο ένα 20λεπτο. Το πιστεύαμε το παιχνίδι και ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς. Μπήκε ένα καταλάθος τέρμα εναντίον μας, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και δικαιωθήκαμε. Ήταν καλή εμφάνιση. Μια χαρά είναι η ομάδα. Να ξέρει ο κόσμος ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Θέλει υπομονή η Football League. Αν κάνουμε ένα γρήγορο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, με όποια ομάδα και να παίζουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Η ομάδα είναι μια χαρά.

Ο κόσμος έχει ζήσει καλές στιγμές όμως πρέπει να κοιτάει και να ζει το τώρα. Τα καλύτερα έρχονται. Να βιώσουμε όλοι αυτό που περνάει τώρα ο Αρης, να τελειώνουμε με την Β' Εθνική και να προχωρήσουμε παρακάτω. Ηταν βρεγμένος ο αγωνιστικός χώρος και είχαμε άλλη ταχύτητα. Το δικό μας το γήπεδο δεν μας βοηθάει, κυρίως την ταχύτητα και την ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα. Ο κόσμος μας είναι καταπληκτικός και θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο δίπλα μας. Στον Καραϊσκάκη ο κόσμος στο πρώτο μέρος έβγαζε μια δυσαρέσκεια. Από το 70' οι φίλοι του Αρη έβγαλαν ένα καταπληκτικό συναίσθημα και "τράβηξαν" την ομάδα. Έτσι θέλουμε να είναι και τους έχουμε ανάγκη".

Για τους συμπαίκτες του:
"Για να έχεις μια καλή αμυντική λειτουργία χρειάζεται προσπάθεια από όλη την ομάδα. Με τον Σόουζα έχουμε δέσει. Είναι δουλευταράς, σκύλος στην προπόνηση και καλύπτει τις δικές μου αδυναμίες και εγώ τις δικές του. Είναι ένα διαφορετικό στυλ παίκτη, γι' αυτό έχουμε κουμπώσει καλά, από την πρώτη στιγμή. Έχουμε δύο από τα καλύτερα αμυντικά χαφ. Ο Μουμίν και ο Ιντζόγλου είναι από τους καλύτερους, όχι μόνο στην κατηγορία, αλλά ίσως και από την πρώτη".

Για την φετινή ομάδα του Αρη:
"Η ομάδα φέτος παλεύει για την νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να χάσουμε. Για να βγούμε πρώτοι χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα. Πάνω από όλα μετράει νίκη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι που έρχεται. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Κάθε Κυριακή για εμάς είναι πόλεμος!".

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:
"Υπάρχει μια διαφορετική σχέση με τον κ. Μυροφορίδη. Δεν το συζητάμε αυτό. Είναι το Α και το Ω αυτή την στιγμή στον Αρη. Έχουμε ασφάλεια και μας εμπνέει σεβασμό και σιγουριά. Αδικείται που βρίσκεται στην Β' Εθνική, γιατί είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα".

Για τον Δημήτρη Σπανό:
"Και ο Σπανός έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην πορεία της ομάδας. Όλα ξεκινούν και περνούν από τον προπονητή μας".

Last modified onΔευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep