Logo
Print this page

«Δεθήκαμε περισσότερο»

Τι δήλωσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης για το κέρδος που προέκυψε μέσα από τις δύσκολες στιγμές του ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Οι δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν οι παίκτες του ΟΦΗ συνέβαλαν ώστε να «δεθούν» περισσότερο μεταξύ τους ανέφερε σε δηλώσεις του στον Athletic radio ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του 29χρονου μεσοεπιθετικού που έχει πετύχει τρία γκολ τον τελευταίο μήνα:

Για τις δύσκολες μέρες που πέρασαν οι παίκτες του ΟΦΗ:

«Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό που περάσαμε μέσα στις γιορτές ήταν πολύ δύσκολο. Πριν από τις γιορτές πήραμε κάποιες υποσχέσεις, οι οποίες δεν τηρήθηκαν. Όλοι είπαμε μέσα μας ότι τελείωσε η ομάδα. Όταν γυρίσαμε, όσοι γυρίσαμε - ήταν και κοντά το παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και είπαμε ότι θα παίξουμε - δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό στον ΟΦΗ.

Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα που ήρθαν και ό,τι γινόταν σε κάθε παιχνίδι, ήταν αυτά που μας έδιναν δύναμη. Ήρθε και η διοικητική ηρεμία και όλα μπήκαν στη θέση τους».

Για τη σημερινή κατάσταση στην ομάδα:  

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ηρεμία και μια σιγουριά με τους ανθρώπους που έρχονται στα αποδυτήρια και μας μιλούν. Υπάρχει μια υγεία, αυτό φαίνεται γιατί είναι καλό για όλους μας. Και σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν θα μας βοηθήσουν για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

Για τον ρόλο του Νίκου Παπαδόπουλου στη διατήρηση της ενότητας της ομάδας:

«Ο προπονητής έκανε τα πάντα προκειμένου η ομάδα να έχει ηρεμία. Είχαμε μείνει 15 παίκτες μας και έλεγε ότι θα βγει κάτι καλό. Μας έδινε ηρεμία και μέσα από όλα αυτά, ό,τι έγινε, έγινε για καλό τελικά».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι σήμερα ένα πόντο απο την δεύτερη θέση:

«Eίναι ξεκάθαρο ότι όλοι μας έχουμε αυτοπεποίθηση. Προσπαθούμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό. Tα 15-16 άτομα που μείναμε στην ομάδα, εκτός του ότι δεθήκαμε περισσότερο, το βγάλαμε και ως αντίδραση μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε να στηρίξουμε την ομάδα και να κάνουμε αυτό που κάναμε και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 14:24
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr