«Κράτησε την ενότητα ο Παπαδόπουλος»

Το ρόλο του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου εξήρε ο αμυντικός του ΟΦΗ Γιάννης Ποτουρίδης.

[googlead][/googlead]

Την προσπάθεια του κόουτς Νίκου Παπαδόπουλου να διατηρήσει την ενότητα μετά το... κύμα αποχωρήσεων εξήρε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Ο αμυντικός του ΟΦΗ τόνισε επίσης ότι είναι «κλειδί» για την άνοδο οι εκτός έδρας νίκες.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι στον ένα πόντο από τη δεύτερη θέση:

«Μας χαροποίει σίγουρα ότι η διαφορά είναι πλέον στον ένα βαθμό από τη δεύτερη θέση. Δεν έχει τελειώσει ακόμη ο πρώτος γύρος και συνολικά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο που θέσαμε από την αρχή και είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα».

-Για τη σημερινή κατάσταση στην ομάδα:

«Η ηρεμία παίζει σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα. Θεωρώ ότι από την αρχή της σεζόν θέσαμε τις βάσεις, παρ' ότι κάποια παιχνίδια δεν είχαν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάθε αγώνας που έρχεται είναι πολύ κρίσιμος. Πρέπει ο καθένας ατομικά και όλοι μαζί να δίνουμε το 100%».

-Για τα καθοριστικά στοιχεία στη "μάχη" της ανόδου:

«Πιστεύω ότι για τους διεκδικητές της ανόδου καθοριστικό θα είναι ποιος θα αποφύγει τα σκαμπανεβάσματα. Αυτό θέλουμε εμείς, μια πορεία με σταθερότητα στα αποτελέσματα. Προσωπικά θεωρώ κλειδί τις νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς αυτά μπορεί να δώσουν την άνοδο.

Για τον ΟΦΗ, ειδικότερα, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η ηρεμία, οι μέτοχοι να είναι κοντά στην ομάδα, ώστε κάθε ποδοσφαιριστής να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του».

-Για το ρόλο του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Μεγάλο ρόλο έπαιξε ο προπονητής, που πρώτος απ' όλους έμεινε στην ομάδα. Κράτησε την ενότητα στα παιδιά που μείναμε, κι επίσης σημαντικός παράγοντας ήταν το οικογενειακό κλίμα».

-Για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/2) με τη Βέροια:

«Εκτιμώ ότι ο αγώνας με τη Βέροια θα είναι δύσκολος, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη ομάδα. Όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να κατακτήσουμε μια ακόμη νίκη».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep