«Μεγάλωσα στο Βικελίδης»

Ο Ηλίας Μέλκας τόνισε ότι η μία θέση ανόδου έχει «κλειδώσει» από τον Άρη.

[googlead][/googlead]

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/01) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε ο γκολκίπερ του Καραϊσκάκη Άρτας, Ηλίας Μέλκας και σημείωσε ότι μεγάλωσε σε αυτό το γήπεδο εξαιτίας του πατέρα του. Παράλληλα σημείωσε ότι οι «κίτρινοι» έχουν «κλειδώσει» το ένα εισιτήριο της ανόδου. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Άρη:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας και της καλύτερης ομάδας κατά γενική ομολογία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Για την άσχημη επίδοση της ομάδας του στα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής παρουσιαζόμαστε πιο δυνατοί στην έδρα μας, ενώ δεν έχουμε την ίδια απόδοση μακριά από το γήπεδό μας. Νομίζω ότι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας οφείλονται στο ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα, που το ρόστερ της στελεχώθηκε την τελευταία στιγμή. Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε».

Για την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει βαθμό ή βαθμούς. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε και δυστυχώς το πέτυχε ο αντίπαλος».

Για τον χαρακτηρισμό «ναός» που έδωσε στο Κλ. Βικελίδης ο προπονητής του, Σάκης Παπαβασιλείου:

«Συμμερίζομαι τη συγκεκριμένη άποψη. Προσωπικά, καθώς ο πατέρας μου ήταν μια ζωή στον Άρη, έχω μεγαλώσει σε αυτό το γήπεδο».

Για τα φαβορί για την άνοδο:

«Νομίζω ότι μια θέση έχει …κλειδώσει από τον Άρη. Για την δεύτερη θέση θα παλέψουν ομάδες όπως η Παναχαΐκή, τα Τρίκαλα που μέχρι την τελευταία στιγμή θα διεκδικήσουν την άνοδο. Ακόμα, υπάρχει ο ΟΦΗ που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δείχνει να αντέχει. Τέλος και η Δόξα Δράμας θεωρώ ότι θα ανακάμψει, αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνει. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και αυτό είναι θετικό».

Για τη διαφορά του Άρη με την περσινή αγωνιστική περίοδο:

«Ο Άρης είναι τώρα περισσότερο ομάδα. Έχει παίκτες με προσωπικότητα, όμως και την περσινή αγωνιστική περίοδο διέθετε το καλύτερο ρόστερ. Απλά τώρα είναι ομάδα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep