«Τους έλεγε β' διαλογής»!

Ο Δήμος Κασκαντίρης για την αποχώρηση Γκουτσίδη από τον Παναιγιάλειο. Δικαιολόγησε την... επιφυλακτικότητα. Τέλος ο Μπρους.

[googlead][/googlead]

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ Fm Πάτρας φιλοξενήθηκε ο νέος αντιπρόεδρος του Παναιγιαλείου, Δήμος Κασκαντίρης. Μίλησε για την αποχώρηση του Παναγιώτη Γκουτσίδη, επανέλαβε ότι φαβορί είναι ο Πέτρος Δημητρίου, προανήγγειλε μεταγραφές και δικαιολόγησε την επιφυλακτικότητα του κόσμου, λέγοντας: «Και τι δεν έχουν δει στον Παναιγιάλειο...».

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε η τοποθέτηση του Κασκαντίρη, που δήλωσε ότι ο Γκουτσίδης στη συνάντηση που είχαν χαρακτήρισε το ρόστερ β' διαλογής, αλλά από την άλλη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άλμπερτ Μπρους. Για τον Γκανέζο ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι θα φύγει αν φέρει πρόταση. Αναλυτικά είπε:

«Δεν είμαστε οι παράγοντες εκείνοι, οι οποίοι ήρθαμε για να κονομήσουμε ή να βγάλουμε χρήματα. Ήρθαμε για να βάλουμε χρήματα στον Παναιγιάλειο και να μπορέσει να πάει καλά και μπροστά»

«Είμαι ερασιτέχνης παράγοντας, δεν είμαι επαγγελματίας. Η ενασχόλησή μου δεν ήταν ποτέ για να βγάλω χρήματα, έδωσα χρήματα στο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι που συνεργάζομαι στην επαγγελματική μου ζωή και οι Αιγύπτιοι, οι οποίοι μέσω του κυρίου Γκάμαρη ήρθαν σε επαφή μαζί μου για άλλες δουλειές, θέλουν και το κομμάτι του αθλητισμού για να έχουν και τον κόσμο κοντά.

Οι κύριοι αυτοί μας ανέθεσαν να πάρουμε μια ομάδα που θα τη χρηματοδοτήσουν. Εμείς, επειδή ο Παναιγιάλειος είναι μία πολύ καλή ομάδα, με υγιή κατάσταση, με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο, τους συστήσαμε τον Παναιγιάλειο. Έτσι, ήρθαμε κοντά. Μας είπαν να αναλάβουμε και να προχωρήσουμε τη διαδικασία αγοράς των μετοχών.

«Ο κύριος Χαμπντούν έχει όλο το κομμάτι της διαφημιστικής καμπάνιας στο Κάιρο. Είναι τεράστια δύναμη. Έχει ξενοδοχειακές μονάδες όπως ο κύριος Μορσέντι που έβαλε λεφτά και δεν τα διεκδίκησε»

Προχωρήσαμε και όπως είδατε δεν είμαστε οι παράγοντες εκείνοι, οι οποίοι ήρθαμε για να κονομήσουμε ή να βγάλουμε χρήματα. Ήρθαμε για να βάλουμε χρήματα στον Παναιγιάλειο και να μπορέσει να πάει καλά και μπροστά. Το ποδόσφαιρο το ξέρουμε όλοι όσοι είμαστε στη διοίκηση. Το ξέρουμε όχι από την επαγγελματική, αλλά από τη σωστή πλευρά του αθλητισμού».

Ο Αιγύπτιος είναι σημαντικό μέγεθος;

«Ακούμε Αίγυπτο και φανταζόμαστε άλλα πράγματα. Ο κύριος Χαμπντούν έχει όλο το κομμάτι της διαφημιστικής καμπάνιας στο Κάιρο. Είναι τεράστια δύναμη. Έχει μία τεράστια επιχείρηση εκτός από τις άλλες που έχει. Έχει ξενοδοχειακές μονάδες όπως ο κύριος Μορσέντι που έβαλε λεφτά και δεν τα διεκδίκησε.

«Μας είπε για τα αποδυτήρια και ότι δεν έχει παίκτες, γιατί είναι όλοι β' διαλογής. Ένας προπονητής δεν λέει κάτι τέτοιο. Αν δεν πιστεύεις στην ομάδα σου, δεν πας. Δεν είχε να μας υποδείξει παίκτες»

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο στη Β' Εθνική είναι σε μία κατάσταση πολύ άρρωστη. Βλέπετε δεν έχει έσοδα, δεν βοηθιέται από πουθενά και περιμένει να βγάλει χρήματα από τον παράγοντα με ποιο σκοπό; Με ποια προοπτική; Αυτοί οι άνθρωποι έχουν προοπτική να βάλουν χρήματα για την ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας».

Ο κύριος Δημητρίου είναι επικρατέστερος να διαδεχτεί τον κύριο Γκουτσίδη;

«Δυστυχώς ο κύριος Γκουτσίδης έκανε ένα λάθος. Η διοίκηση τον φώναξε να μας πει τι πρέπει να κάνουμε για να προχωρήσει η ομάδα και να πάει καλύτερα. Είπε ότι πρέπει να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και του είπαμε ότι θα πληρωθούν όπως πληρώθηκαν την Παρασκευή ένα μέρος.

«Ο ένας από τους τέσσερις είναι ο κύριος Δημητρίου. Το πλεονέκτημά του είναι ότι το πιστεύει αυτό που θέλει να κάνει. Λέει ότι όχι απλά θα σώσει την ομάδα, αλλά με τους παίκτες που θέλει, θα πάει την ομάδα 4η, 5η»

Δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο τα οφειλόμενα. Μας είπε για τα αποδυτήρια και ότι δεν έχει παίκτες, γιατί είναι όλοι β' διαλογής. Ένας προπονητής δεν λέει κάτι τέτοιο. Αν δεν πιστεύεις στην ομάδα σου, δεν πας. Εμεις είπαμε ότι θα τον ενισχύσουμε με παίκτες που θα μας υποδείξει. Δεν είχε να μας υποδείξει παίκτες. Είπε ότι θα έφερνε δύο παίκτες από τον Απόλλωνα και επιπλέον τον ρωτήσαμε σε ποιες θέσεις. Μας είπε πού και του μεταφέραμε ότι θα ενισχύσουμε την ομάδα και τον στηρίζουμε.

Δώσαμε τα χέρια, φωνάξαμε και τους αρχηγούς, μιλήσαμε και την άλλη μέρα μαθαίνουμε ότι πήγε στα αποδυτήρια και είπε ότι παραιτείται. Τι προέκυψε; Εγώ δεν γνωρίζω... Ξέρουμε ότι είναι εξαίρετο παιδί με νέες ιδέες και κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως έκανε λάθος. Έχουμε να πούμε ότι βλέπουμε μπροστά.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα μας έρθει ένας παίκτης από την ομάδα του Χατζηπαναγή. Έχει παίξει Champions League, 23χρονος επιθετικός»

Μιλήσαμε με δύο, τρεις προπονητές, θα κρίνουμε ανάλογα και ό,τι συμφέρει την ομάδα... Δεν έχουμε περιθώρια και δυνατότητες να πάρουμε παίκτη που θα παίξει την Κυριακή. Θα πάρουμε παίκτες, αλλά πρώτα προπονητή να κάνει προπόνηση την Τετάρτη και να πάμε για τη νίκη την Κυριακή.

Ο ένας από τους τέσσερις είναι ο κύριος Δημητρίου. Το πλεονέκτημά του είναι ότι το πιστεύει αυτό που θέλει να κάνει. Λέει ότι όχι απλά θα σώσει την ομάδα, αλλά με τους παίκτες που θέλει, θα πάει την ομάδα 4η, 5η. Εμείς θέλουμε ένα προπονητή να το πιστεύει, να ξέρει την κατηγορία».

Για τους παίκτες που θα αποκτηθούν:

«Κι εγώ αν ήμουν φίλαθλος θα προβληματιζόμουν. Και τι δεν έχουν δει στον Παναιγιάλειο. Παρόλα αυτά ο Παναιγιάλειος στέκεται σοβαρά, είναι μια ομάδα που τη σέβονται και δεν χρωστά χρήματα άλλων ΠΑΕ»

«Θέλω να πιστεύω ότι θα μας έρθει ένας παίκτης από την ομάδα του Χατζηπαναγή. Έχει παίξει Champions League, 23χρονος επιθετικός. Αν πάρει τη βίζα αυτή την εβδομάδα θα είναι εδώ. Θα πάρουμε και φιλόδοξους και έμπειρους από την κατηγορία. Έχουμε βρει κάποιους, που μπορούν να παίξουν στον Παναιγιάλειο».

Αν προβληματίζεται από την επιφυλακτικότητα του κόσμου:

«Βέβαια. Κι εγώ αν ήμουν φίλαθλος θα προβληματιζόμουν. Και τι δεν έχουν δει στον Παναιγιάλειο. Παρόλα αυτά ο Παναιγιάλειος στέκεται σοβαρά, είναι μια ομάδα που τη σέβονται και δεν χρωστά χρήματα άλλων ΠΑΕ».

Ο Μπρους θα μείνει ή θα φύγει;

«Ο κύριος αυτός χάραξε τον δικό του δρόμο και η ομάδα θα διεκδικήσει αυτά που θέλει, γιατί είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Του είπαμε τα καλά λόγια που είπε ο προπονητής του παρότι τον είχε πουλήσει στη Δράμα και παρόλα αυτά επέμενε ότι θέλει να φύγει»

«Ο κύριος αυτός χάραξε τον δικό του δρόμο και η ομάδα θα διεκδικήσει αυτά που θέλει, γιατί είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Μιλήσαμε μαζί του, του είπαμε τα καλά λόγια που είπε ο προπονητής του παρότι τον είχε πουλήσει στη Δράμα και παρόλα αυτά επέμενε ότι θέλει να φύγει.

Έχει κλείσει συμφωνία και θέλει να πάει αλλού. Αυτό μπορεί να γίνει εφόσον η ομάδα αυτή έρθει και βρει τη διοίκηση για να ζητήσει τον παίκτη. Ό,τι χρήματα πάρει η διοίκηση θα πάνε σε νέο παίκτη αξιόλογο. Μας είπε ότι θέλει να πάει σε ομάδα της Αυστρίας, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Δεν είναι ειλικρινής ο κύριος αυτός. Θα πάει στην Αυστρία και δεν έχει βρει ομάδα. Δεν έχει δραχμή, έτσι λέει. Αυτά ποιος να τα πιστέψει;».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 02:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep