«Δεν θα χάσουμε λεπτό»

Ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου τοποθετήθηκε για το θέμα της αλλαγής διοίκησης στην ομάδα του Αιγίου. Ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου τοποθετήθηκε για το θέμα της αλλαγής διοίκησης στην ομάδα του Αιγίου.

Ο Αντώνης Ρέλλας ξεκαθάρισε πως οι διαδικασίες για την «αλλαγή εποχής» στον Παναιγιάλειο είναι στο τελικό στάδιο.

[googlead][/googlead]

Για την επόμενη ημέρα της ομάδας του Αιγίου μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας και ξεκαθάρισε πως αφού δεν υπάρχει επίσημα αλλαγή προσώπων δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη για οτιδήποτε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Παναιγιαλείου:

«Επειδή παρατήρησα μερικές επίμονες ερωτήσεις προς τον προπονητή για την επόμενη ημέρα στον Παναιγιάλειο θα ήθελα να τοποθετηθώ για το θέμα. Δεν είδα με κακό μάτι τις ερωτήσεις και θεωρώ πως είναι λογικό να υπάρχει αυτό το έντονο ενδιαφέρον για τα νέα πρόσωπα.

Θεωρώ πως όταν δεν υπάρχει επίσημα νέα διοίκηση που να έχει αναλάβει δεν μπορεί κανένας να μιλήσει με τον προπονητή. Είναι παράλογο για οποιονδήποτε λόγο να μιλήσει η διοίκηση που θα έρθει με τον προπονητή και οποιονδήποτε άλλο λειτουργεί μέσα στην ομάδα.

Από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες, επειδή δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε λεπτό. Θα έχουμε συνάντηση και θα μείνουν και αύριο για να τελειώσουν κάποια από τα θέματα.

Σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα διοίκηση και τα πρόσωπα που θα μπουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Θα ήταν άκαιρο να μιλήσει κάποιος με τον προπονητή και όταν τελειώσει το τυπικό της διαδικασίας και υπάρξει νέα διοίκηση θα υπάρξει φυσικά συνεννόηση για όλα όσα χρειάζεται η ομάδα».

ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΣΚΑΝΤΙΡΗΣ - ΛΑΜΠΡΟΥ

Οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ αναφέρουν πως η αλλαγή της διοικητικής σκυτάλης θα γίνει σταδιακά ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος που χρειάζεται για την ενίσχυση της ομάδας στις μεταγραφές. Αναμένεται άμεσα να μπουν δύο από τα νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να μην χρειαστεί Γενική Συνέλευση και έτσι να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση στα μέσα της περιόδου. 

Στο Αίγιο εκτός από τον Γιώργο Γκάμαρη που έχει αναλάβει το «πάντρεμα» της νέας και της παλιάς εποχής, ήταν ο Δήμος Κασκαντίρης και ο Γιώργος Λάμπρου που θα είναι στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ. 

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 03:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep