«Συνεργασία για τις χορηγίες»

Ο Γιώργος Γκάμαρης διαψεύδει την διοικητική του εμπλοκή με τον Παναιγιάλειο. Ο Γιώργος Γκάμαρης διαψεύδει την διοικητική του εμπλοκή με τον Παναιγιάλειο.

Ο Γιώργος Γκάμαρης με δήλωσή του στο FL News διαψεύδει τα σενάρια διοικητικής εμπλοκής του με τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Μακριά από την πραγματικότητα αναφέρει πως είναι οι φήμες που τον εμπλέκουν με την επόμενη ημέρα στον Πανιαγιάλειο ο Γιώργος Γκάμαρης. Με δήλωσή του στο FL News θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και σημείωσε:

«Γνωρίζω ότι όμιλος επιχειρηματιών είναι κοντά στην απόκτηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, αλλά δεν υπάρχει καμία δική μου διοικητική εμπλοκή. Μου ζητήθηκε να συμβάλλω μέσω της διαφημιστικής εταιρίας μου σε θέματα τεχνογνωσίας, επικοινωνίας και εύρεσης χορηγιών.

Μόνο πάνω σε αυτό τον τομέα θα προσπαθήσω να βοηθήσω οποιαδήποτε υγιή προσπάθεια με τους ανθρώπους της εταιρίας μου. Δεν υπάρχει, λοιπόν, θέμα εμπλοκής μου με την διοίκηση της ομάδας και, φυσικά, είναι αδύνατο αυτό να γίνει, αφού τα τελευταία χρόνια ο μόνιμος τόπος κατοικίας μου βρίσκεται εκτός Ελλάδας».

Για το θέμα του προπονητή και της επόμενης ημέρας που σας εμπλέκουν δημοσιεύματα;

«Ο Παναιγιάλειος έχει διοίκηση και προπονητή, αλλά και ανθρώπους για την επόμενη ημέρα. Οι μοναδικοί που μπορούν να κρίνουν για όλα τα θέματα είναι εκείνοι που θα αναλάβουν και, φυσικά, δεν έχω άποψη, ούτε γνώση για αυτά τα ζητήματα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep