Logo
Print this page

«Δεν σκέφτεσαι λεφτά, όταν παίζεις»

Τι δηλώνει στο FL News ο Παναγιώτης Πλαβούκος που επέστρεψε από αποχή και λύτρωσε την Αναγέννηση Καρδίτσας στις Σέρρες.

[googlead][/googlead]

Μπορεί να προερχόταν από αποχή μίας εβδομάδας ως αντίδραση στην οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης, αλλά ο Παναγιώτης Πλαβούκος έμεινε ανεπηρέαστος αγωνιστικά και κατάφερε να βάλει το θεμέλιο λίθο (με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90+4') στην ισοπαλία που απέσπασε η Αναγέννηση Καρδίτσας στην έδρα του Πανσερραϊκού...

Γιατί -όπως δήλωσε στο FL News ο 23χρονος παίκτης- «όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο δεν σκέφτεσαι αν είσαι απλήρωτος»...

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση φτάνοντας να σκοράρει, ύστερα από αποχή:
«Οταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο δεν σκέφτεσαι, αν είσαι απλήρωτος. Το ποδόσφαιρο εκτός από επάγγελμα είναι και χόμπι, είναι η ζωή μας όλη! Βάζεις, λοιπόν, τα προβλήματα στην άκρη και καταβάλλεις προσπάθεια. Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου για να πάρεις τους τρεις βαθμούς».

-Για το πώς πείστηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις:
«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι πολύ δύσκολη. Πείστηκα με υποσχέσεις. Κάτι έναντι έχουμε λάβει όλα τα παιδιά. Δεν πήρα κάτι παραπάνω. Επέστρεψα ελπίζοντας να τηρηθούν οι υποσχέσεις για να καταφέρει να προχωρήσει η ομάδα σε ανθρώπινα επίπεδα. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι άμεσα θα βρεθεί λύση».

-Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Το πρωτάθλημα είναι σίγουρα πολύ απαιτητικό. Είναι όμως και πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Τέσσερις, πέντε ομάδες είναι σε πιο υψηλά επίπεδα και αγωνιστικά και οικονομικά και οι υπόλοιπες βρίσκονται στα ίδια. Βιώνουμε δυσκολες καταστάσεις, καθημερινές».

-Για τις δυνατότητες της Αναγέννησης:
«Η δική μας ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Τα περισότερα παιδιά παίζουν πρώτη φορά στη δεύτερη κατηγορία και δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν. Τρεις - τέσσερις είμαστε που έχουμε παραστάσεις περισσότερα χρόνια από τη Football League. Το μέλλον ανήκει σε αυτή την ομάδα. Αν διορθωθεί η κατάσταση στο οικονομικό είναι για μεγάλα πράγματα. Πήραμε τώρα τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό και συνεχίζουμε».

-Για τους προσωπικούς στόχους:
«Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και μέσα από τις επιτυχίες της να διακριθώ για να κάνω το άλμα προς τη Super League το καλοκαίρι».

-Για τα φετινά γκολ του:
«Ηταν το πρώτο μου φετινό γκολ που είχε βαθμολογικό αντίκρισμα. Με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο έδωσα προβάδισμα στην ομάδα μου, αλλά χάσαμε 1-2. Με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Αρτα ισοφάρισα, αλλά μετά ηττηθήκαμε 3-1. Οπότε αυτό το ευχαριστήθηκα περισσότερο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 00:30
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr