«Όσο υπάρχουν όνειρα...»

Η επιστροφή στη Super League ο μεγάλος στόχος του γκολκίπερ, Δημήτρη Πολίτη.

[googlead][/googlead]

Σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Δημήτρη Πολίτη στον Παναιγιάλειο. Ο 22χρονος τερματοφύλακας έπειτα από 2,5 χρόνια σε Ζάκυνθο και Κισσαμικό, μετακόμισε στη «Μαύρη Θύελλα» το καλοκαίρι, αλλά έπειτα από επτά συμμετοχές αποχώρησε και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Παιδί των ακαδημιών του Πανιωνίου, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 11 ετών. Οι εμφανίσεις του με την ομάδα Νέων οδήγησαν στο επόμενο βήμα, αυτό της υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου με τον τότε προπονητή, Δημήτρη Τερεζόπουλο να πιστεύει πολύ στις ικανότητές του και να δίνει εντολή... προώθησης. Ο Πολίτης δούλεψε με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Φιλιππή και ακολούθησε το «αγροτικό» σε Ζάκυνθο και Κισσαμικό.

Ο δανεισμός του στην ομάδα του Ιονίου και η μετέπειτα μεταγραφή στην Κρήτη τον βοήθησαν να κερδίσει πολύτιμές εμπειρίες. Στον Κισσαμικό, άλλωστε, δούλεψε με τον προπονητή, Απόστολο Λεκίδη, ενώ και η παρουσία του έμπειρου, Γιώργου Λαζαρίδη συνέβαλαν στη βελτίωσή του. «Όσο υπάρχουν όνειρα, δεν υπάρχουν εμπόδια και περιορισμοί», ανέφερε ο ίδιος στο FL News και δήλωσε έτοιμος για να το νέο βήμα στην καριέρα του, ώστε με τη σκληρή δουλειά να έρθει και η επιστροφή σε ρόστερ ομάδας Super League.

«Κοιτάω την επόμενη μέρα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή», τόνισε ο 22χρονος γκολκίπερ και σημείωσε σχετικά με την αποχώρησή του από τον Παναιγιάλειο: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο το οικονομικό. Δεν μιλάμε για μεγάλα ποσά, αλλά για τα προς το ζην. Υπήρξαν και άλλοι λόγοι για την αποχώρησή μου, όμως θεωρώ ότι ο Παναιγιάλειος θα βρει τον δρόμο του και τη λύση που ψάχνει».

polpas

Ο Πανσερραϊκός δείχνει ενδιαφέρον για να εντάξει στο ρόστερ του τον πρώην τερματοφύλακα του Παναιγιαλείου και ο ίδιος βλέπει ως ευκαιρία τα «λιοντάρια» για να δείξει τις δυνατότητές του. Όσα εμπόδια, άλλωστε, συνάντησε στην καριέρα του δεν τον απογοήτευσαν, αλλά τον έκαναν πιο δυνατό και του έδωσαν αποφασιστικότητα για να συνεχίσει να δουλεύει.

Όπως σημειώνει, άλλωστε, πρότυπό του είναι ο Όλιβερ Καν λόγω του δυναμικού χαρακτήρα του. Από τους Έλληνες τερματοφύλακες του έχει κάνει εντύπωση ο Ανδρέας Γιαννιώτης του Ατρομήτου, ενώ θαυμάζει τους Αντώνη Νικοπολίδη, Ορέστη Καρνέζη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 31 Δεκέμβριος 2017 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep