«Ό,τι χρειάζεται ένας προπονητής…»

Ο τεχνικός της Σπάρτης, Θωμάς Γράφας μιλάει στο FL News για τη μέχρι τώρα συνεργασία με τους Λάκωνες και δεν δείχνει να… ανησυχεί με τις τελευταίες εξελίξεις. 

[googlead][/googlead]

Ο Θωμάς Γράφας επέστρεψε στις αρχές Δεκέμβρη στη Football League για λογαριασμό της Σπάρτης. Το ξεκίνημά του στους Λάκωνες άκρως θετικό (δύο σερί νίκες εκτός με ΑΟ Χανιά Κισσαμικό και ενός με Πανσερραϊκό) έστω και αν το 2017 έκλεισε με την ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση, σε ένα μας ειδικών συνθηκών. Ο 47χρονος τεχνικός μίλησε στο FL News για τον σχεδόν έναν μήνα συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους», το στόχο τους, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τις τελευταίες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.

Μετά από σχεδόν έναν μήνα στην ομάδα, ποια είναι τα πρώτα σας συμπεράσματα;

«Τα πρώτα συμπεράσματα από την ομάδα είναι πολύ θετικά. Και δεν έχει να κάνει μόνο με τα αποτελέσματα, τους βαθμούς και το γεγονός ότι είμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Έχει να κάνει γενικότερα με το κλίμα και με το ότι η ομάδα νομίζω ότι παρέχει ό,τι χρειάζεται ένας προπονητής για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον. Βέβαια η δουλειά συνεχίζεται. Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος για κάτι που έχει πετύχει σε εννιά αγώνες, όταν το πρωτάθλημα έχει 34 αγωνιστικές. Στόχος είναι η βελτίωση κάθε εβδομάδα».

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας τη φετινή σεζόν και που πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει;

«Ο στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Υπάρχουν οι δυνατότητες να είναι σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο πρωταρχικός στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα και αυτός παραμένει».

Υπάρχει μπροστά σας μια μεταγραφική περίοδος. Πού θα κινηθεί η Σπάρτη;

«Θεωρώ οτι οι προσθαφαιρέσεις είναι συγκεκριμένες. Δεν θα είναι πολλές. Χρειαζόμαστε ενίσχυση με έναν στόπερ και έναν γουίνγκερ κατά προτεραιότητα. Ψάχνουμε κάτι καλό που να μας βοηθήσει άμεσα. Η μεταγραφικής περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολη».

Ένα σχόλιο για τις τελευταίες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο στον σύλλογο. Υπάρχει ανησυχία;

«Αυτό που αφουγκράζομαι εγώ και μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση και αυτά που μου μετέφερε ο πρόεδρος κ. Νικόλαρος, ευελπιστώ ότι η ομάδα θα συνεχίζει να λειτουργεί αρμονικά. Όπως συμβαίνει μέχρι τώρα».

Τέλος, μια ευχή για το νέο έτος;

«Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Και αισιοδοξία…».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 06 Ιανουάριος 2018 13:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep