Logo
Print this page

«Σταθερά... Α' Εθνική»

Ο... Θεός έστειλε τον Μάγκετ Σαμί στον Εργοτέλη σύμφωνα με τον Σταύρο Λαμπράκη. Τι είπε για το ματς με τον Άρη.

[googlead][/googlead]

Σίγουρος πως ο Εργοτέλης με σταθερά βήματα θα επιστρέψει στην Α' Εθνική υπό την προεδρία του Μάγκετ Σαμί εμφανίστηκε ο Σταύρος Λαμπράκης. Ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR, στον Libero 107,4 FM και αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον Άρη, λέγοντας ότι: «Δεν θα βάλουμε κανένα πούλμαν μπροστά στην εστία. Ποτέ δεν το κάναμε». Αναλυτικά ανέφερε:

Για την τωρινή κατάσταση του Εργοτέλη:

«Ο Θεός έστειλε τον πρόεδρό μας, προς το τέλος του καλοκαιριού, όταν η ομάδα βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού. Παρά το γεγονός οτι ανέβηκε η ομάδα πέρυσι στη δεύτερη κατηγορία, δεν υπήρχε δυνατότητα να αγωνιστεί στη Football LEague. Βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος με την προσωπικότητά του, τις ιδέες και τα χρήματά του, είναι σίγουρο πως θα την οδηγήσει με σταθερά βήματα στην Α' Εθνική.

Του άρεσε η Κρήτη και ο Εργοτέλης. Υπάρχουν ακαδημίες και μεσω αυτών έχουν βγει αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα σημαντικό κίνητρο στο να ασχοληθεί με την ομάδα».

Για τον Τζανακάκη:

«Είναι δικό μας παιδί. Από μικρός, στις ακαδημίες, ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Προσωπική μου άποψη είναι πως αδικείται που δεν παίζει Α' Εθνική. Αυτό που του έχω πει και εγώ είναι πως μέσα από τον Άρη, ο οποίος είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα μπορεί να επιστρέψει στη Super League και να καθιερωθεί. Αυτό θελει και ο ίδιος. Να ανέβει με τον Άρη και να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει και ο ίδιος και η ομάδα».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη:

«Θα είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής. Ο Άρης έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά και, σίγουρα, έχει αυτοσκοπό την άνοδο. Εμείς είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να χτίσουμε τις βάσεις φέτος, για να πετύχουμε την άνοδο τα επόμενα χρόνια. Με διαφορετικούς στόχους οι δύο ομάδες.

Εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, άσχετα αν ο βαθμολογικός πίνακας δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Έχουμε κάνει τρία παιχνίδια εξαιρετικά στα οποία αξίζαμε την νίκη, όμως η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη και έχουμε μόλις δύο βαθμούς. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε σαν κίνητρο κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα.

Μας λείπουν τέτοια παιχνίδια και θα το αντιμετωπίσουμε με χαρά και σεβασμό. Δεν θα βάλουμε κανένα πούλμαν μπροστά στην εστία. Ποτέ δεν το κάναμε. Ο προπονητής μας και οι παίκτες μας θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 18:57
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr