«Όλο και καλύτεροι με την ΑΣΑ»

Ο Νέστορας Γκέκας μίλησε στο Fl News για το 0-0 της ΑΣΑ με τον ΟΦΗ και για τη συνέχεια.

Ο βασικός τερματοφύλακας της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι ο Νέστορας Γκέκας. Ο 22χρονος τερματοφύλακας έχει παίξει στα δύο ματς της ΑΣΑ στη Football League, αλλά και στα δύο του Κυπέλλου. Στο προ ημερών παιχνίδι με τον ΟΦΗ κράτησε το μηδέν (0-0)και μιλώντας στο Fl News αναφέρθηκε στον αγώνα με τους Κρητικούς, στην παρουσία του, αλλά και στην ομάδα του, στην οποία στόχος είναι «να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι».

-Καταφέρατε να κρατήσετε τον ΟΦΗ στο μηδέν. Πώς έζησες το παιχνίδι;
Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παρόλα αυτά θεωρώ πως κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Ημασταν καλά διαβασμένοι και εφαρμόσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας, κ. Βαζάκα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο για την εξαιρετική τους παρουσία».

-Με τον Παναθηναϊκό χάσατε στο τέλος, κρατήσατε τον ΟΦΗ στο 0-0. Τι πορεία μπορεί να κάνει εφέτος η ΑΣΑ;
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πάντα παίζει ρόλο η τύχη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, το σημαντικό όμως είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά και να βελτιωνόμαστε αγώνα προς αγώνα. Είμαστε μια νεανική ομάδα και σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι. Ως προς την πορεία, στόχος μας είναι η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών».

- Πόσο σημαντικό είναι για εσένα ότι έχεις θέση βασικού στην ομάδα σου;
«Θέλω να κάνω μια γεμάτη σεζόν. Δουλεύω σκληρά καθημερινά. Για κάθε παίκτη είναι σημαντικό να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Στόχος μου είναι να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να πετύχει η Αναγέννηση τους στόχους της. Επιπλέον κίνητρο αποτελεί ότι η Καρδίτσα είναι και η πόλη από την οποία κατάγομαι».

-Ένα σχόλιο για τη Football League. Ποιες ομάδες εκτιμάς ότι είναι φαβορί; Ποιες θα παλέψουν για παραμονή;
«Είναι πολύ νωρίς για τέτοιου είδους συμπεράσματα. Η Football League είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία, όπου τα ματς κρίνονται στο πάθος, τη δύναμη και συχνά στις λεπτομέρειες. Ο Αρης και η Δόξα Δράμας παρουσιάζονται πολύ δυνατοί, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Last modified onΤετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep