Logo
Print this page

«Άγνωστη λέξη η... φοβία»

Περικλής Αμανατίδης και Θωμάς Κυπαρίσσης (δεξιά στη φωτό) είχαν επιτυχημένη συνεργασία και στα Τρίκαλα Περικλής Αμανατίδης και Θωμάς Κυπαρίσσης (δεξιά στη φωτό) είχαν επιτυχημένη συνεργασία και στα Τρίκαλα

Ο τεχνικός διευθυντής του Πανσερραϊκού Θωμάς Κυπαρίσσης μιλάει στο FL News για τη νέα του πρόκληση, τον αδικημένο Περικλή Αμανατίδη, το όραμα της ιδιοκτησίας και τον ρεαλιστικό φετινό στόχο.

[googlead][/googlead]

Ο νεοπροσληφθείς τεχνικός διευθυντής του Πανσερραϊκού Θωμάς Κυπαρρίσης δεν συμμετείχε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ωστόσο αποδέχτηκε τη νέα πρόκληση της καριέρας του, επειδή -εκτός των άλλων- οι λέξεις «φοβία» και «δειλία» είναι άγνωστες και για εκείνον και για τους συνοδοιπόρους του στα «λιοντάρια», όπως επισημαίνει σε συνέντευξή του στο FL News.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει «αδικημένο» τον Περικλή Αμανατίδη προβλέποντας ότι θα κοουτσάρει ομάδα της Super League, μιλάει για το όραμα της νέας ιδιοκτησίας, τον ρεαλιστικό φετινό στόχο και επισημαίνει ότι «πρέπει να γίνουν αργά και σταθερά βήματα για να χτιστεί κάτι στέρεο». Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Πώς προέκυψε η νέα συνεργασία;

«Η πρώτη συζήτηση έγινε με τον Περικλή Αμανατίδη. Τον γνωρίζω και από την περσινή άκρως επιτυχημένη συνεργασία μας στα Τρίκαλα. Μετά την επικοινωνία μας άρχισα να σκέφτομαι την προοπτική συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό, να συλλέγω πληροφορίες για το ρόστερ, για το θέμα με την αδειοδότηση. Θέλω να πω εδώ ότι ο κύριος Αμανατίδης είναι τολμηρός άνθρωπος και αρκετά αδικημένος στην καριέρα του τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Θεωρώ, όμως θέμα χρόνου να κοουτσάρει ομάδα της Super League.

O πρώτος, λοιπόν, που με παρακίνησε ήταν ο Περικλής Αμανατίδης. Μίλησα και με τη νέα ιδιοκτησία και μου εξήγησαν πράγματα που αφορούν τον δικό μου τομέα. Τη Δευτέρα θα ανέβω στις Σέρρες και θα έχω συναντήσεις με όλους. Υπάρχει ταύτιση απόψεων και δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια».

-Για την καινούργια σελίδα που γύρισε:

«Είναι μία πρόκληση για μένα. Εχει μεγάλη αξία κατ' εμέ να σχεδιάζεις κάτι από την αρχή. Θα υπάρχουν καινούργια πρόσωπα σε σχέση με το παρελθόν. Νέα πρόσωπα με φιλοδοξίες. Με αργά και σταθερά βήματα, τόσο στον οργανωτικό, όσο και στον αγωνιστικό τομέα -που είναι η βιτρίνα- θα γίνει μία ανταγωνιστική ομάδα».

-Για την ευθύνη του ως τεχνικός διευθυντής:

«Είναι πολύ υπεύθυνη δουλειά. Ουσιαστικά θα πρέπει να έχεις την εποπτεία του αγωνιστικού τμήματος. Όταν είναι καλά το αγωνιστικό τμήμα, είναι καλά και τα υπόλοιπα.

Θα υπάρχει στενή συνεργασία με τον κύριο Αμανατίδη και άλλα παιδιά, τον Δημήτρη Αϊβαζίδη, τον Ηλία Σαββίδη που είναι όλοι γνώστες του αντικειμένου. Έχουν, μάλιστα, παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και πιστεύω ότι θα έχουμε τη χημεία για να πετύχουμε κάτι καλό. Θα πρέπει να γίνουν μικρά και σταθερά βήματα προς τα εμπρός για να χτιστεί κάτι στέρεο».

-Ποιος είναι ο ρεαλιστικός φετινός στόχος για μία ομάδα που άλλαξε το Φθινόπωρο ιδιοκτησία, τεχνικό τιμ και στελέχη;

«Έχουμε 10 παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο. Θα διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και εν συνεχεία ότι μπορούμε να διορθώσουμε θα το κάνουμε. Είναι ουτοπία αν πούμε κάτι άλλο. Πρέπει να πατάμε πάνω στη γη και δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Η φοβία, η δειλία είναι άγνωστες λέξεις για μένα και πιστεύω το ίδιο ισχύει για τον κύριο Αμανατίδη και τα άλλα παιδιά.

Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Για να κάνει καριέρα ένας παίκτης χρειάζεται θυσίες, δουλειά και γερό στομάχι. Θα αξιολογήσουμε το ρόστερ. Δεν πρέπει να αδικηθεί κανείς».

-Για τις εντυπώσεις από την επαφή του με τη νέα ιδιοκτησία:

«Υπάρχει όραμα και χρονοδιάγραμμα και το κυριότερο είναι ρεαλιστικά. Πήρα διαβεβαιώσεις πως έχει λυθεί το ευαίσθητο θέμα της αδειοδότησης».
 
-Για το γηπεδικό πρόβλημα:

«Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που ζουν μόνιμα στις Σέρρες και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Θα βρούμε τη λύση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 16:11
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr