Logo
Print this page

«Ανερχόμενοι και οι δύο»

Οι εντυπώσεις του Αντώνη Τσιάρα από τον Άρη, ο ανταγωνιστικός ΑΟΤ και οι ανερχόμενοι Σπανός, Αντωνίου.

Φαβορί για την άνοδο έχρισε τον Άρη ο Αντώνης Τσιάρας. Ο μέσος του ΑΟ Τρίκαλα αναφέρθηκε στην πρώην του ομάδα, αλλά και στους Σπανό - Μυροφορίδη τους οποίους γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Απόλλωνα. Μάλιστα, τόνισε ότι ο προπονητής των «κίτρινων» και ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ανερχόμενοι. Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4»:

Για το χθεσινό φιλικό:

«Είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και για τις δύο ομάδές. Ο κόσμος το απόλαυσε και έγινε και για έναν ιερό σκοπό. Νικητής βγήκε ο Άρης, αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει σε φιλικά παιχνίδια».

Για την εικόνα του Άρη:

«Είναι μια ομάδα που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Ξέρω το πώς δουλεύει ο Δημήτρης Σπανός. Θεωρώ ότι έγιναν προσεγμένες κινήσεις και όχι εντυπωσιασμού από τον κ. Μυροφορίδη και πιστεύω ότι φέτος θα κάνει μια πολύ καλή χρονιά η ομάδα του Άρη».

Για τις διαφορές με την περσινή ομάδα:

«Έβαζε τα πόδια της στη φωτιά, που όπως ξέρετε είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τη Β' Εθνική και είδα ένα πολύ σωστό πλάνο που έχει ο κόουτς σε όποια ομάδα και αν εργάζεται. Δηλαδή, ένα παιχνίδι από την άμυνα, που προσπαθεί να κερδίσει την κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο του κέντρου και να κάνει ένα συνδυαστικό παιχνίδι με πολλές τελικές. Ο προπονητής δουλεύει στην επιθετική τακτική και αυτό το κάνει πολύ καλά. Μερικά παιχνίδια θα πάνε και στη δύναμη και την ψυχή, αλλά πολλά παιχνίδια θα κριθούν και από τον επιθετικό τομέα».

Για την απογοήτευση των τελευταίων ετών:

«Είναι δύσκολα όπως έχουν έρθει τα πράγματα και ο Άρης τα τελευταία δύο χρόνια είναι στη Β'. Θεωρώ ότι ο κόουτς όπως και οι παίκτες έχουν όλα τα φόντα για να πετύχουν. Με τα περισσότερα παιδιά ήμασταν συμπαίκτες και πέρυσι».

Για τις ομάδες της κατηγορίας:

«Θεωρώ ότι θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα ο Άρης και ο ΟΦΗ, ξεκινούν ως απόλυτα φαβορί και λόγω ονόματος και φανέλας, αλλά έρχονται αρκετές ομάδες να κάνουν την έκπληξη. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα για να ευχαριστιέται ο κόσμος. Μετά τον Άρη και τον ΟΦΗ, θεωρώ ότι η Καλαμαριά, τα Τρίκαλα και η Παναχαϊκή θα έχουν ανταγωνιστικές ομάδες».

Για την διαφορά ποιότητας σε σχέση με πέρυσι:

«Δεν θεωρώ ότι υστερεί. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, όπως και πέρυσι είχε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά χάθηκε στην πορεία. Δεν ήξερε την κατηγορία. Φέτος θεωρώ ότι ο Μυροφορίδης πήρε παίκτες που ξέρουν από πρωταθλητισμό στη Β' Εθνική. Με τα παιδιά που έμειναν και με αυτούς που ήρθαν, η διοίκηση έκανε καλές κινήσεις».

Για τον Μυροφορίδη:

«Οι επιτυχίες του μιλάνε από μόνες τους. Είναι ένας άνθρωπος που το έχει και το αποδεικνύει σε όποια ομάδα βρίσκεται. Αυτό που είναι να κάνει από την πλευρά του, το κάνει όπου και αν βρεθεί».

Για τον Σπανό:

«Και ο Σπανός και ο Αντωνίου, θεωρώ ότι είναι ανερχόμενοι προπονητές. Ο Σπανός είναι αδικημένος προπονητής και είναι επιπέδου Super League. Έχει την ευκαιρία φέτος να το δείξει».

Για τα αμυντικά χαφ του Άρη:

«Και ο Μουμίν και ο Νίκιτς είναι εξαιρετικοί. Ο Μουμίν είναι βαρόμετρο για την ομάδα του Άρη. Όταν θα μπει ο Ιντζόγλου θα υπάρχει ένας μεγάλος ανταγωνισμός και η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή στο χώρο του κέντρου».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Θα είναι το χειρότερο αν παραταθεί η έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν βλέπω λόγο για να γίνει. Το καλό θα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όταν προβλέπεται γιατί και εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας δύο μήνες με προετοιμασία και φιλικά και θέλουμε να το απολαύσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 22:30
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr