Logo
Print this page

«Με ήθελε περισσότερο ο ΑΟΤ»

Ο Μανώλης Αποστολίδης μίλησε στο FL News για την παραμονή του στον ΑΟ Τρίκαλα.

Το όνομά του ακούστηκε για τον Άρη, ωστόσο ο Μανώλης Αποστολίδης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλία και να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο 33χρονος τερματοφύλακας μίλησε στο FL News για την παραμονή του στους «κυανέρυθρους», αλλά και το ενδιαφέρον του Άρη, υπογραμμίζοντας ότι έμεινε στην ομάδα που έδειξε εμπράκτως ότι τον ήθελε περισσότερο και τονίζοντας, επίσης, ότι πείστηκε από τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο των Τρικάλων.

Αρχικά είπε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΟΤ:

«Έμεινα στην ομάδα που έδειξε ότι με ήθελε περισσότερο, εμπράκτως. Αγωνίστηκα το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν στον ΑΟΤ και είδα ότι ο κόσμος διψά για καλό ποδόσφαιρο. Συν το γεγονός ότι πείστηκα από τη νέα προσπάθεια που γίνεται».

Φυσικά αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του Άρη και τις επαφές που είχε με τους «κίτρινους», ξεκαθαρίζοντας:

«Υπήρξαν επαφές με τον Άρη. Με τον κ. Μυροφορίδη είχα συγκεκριμένα κάποιες συζητήσεις. Οι άνθρωποι των Τρικάλων όμως με την προσέγγισή τους το τελευταίο διάστημα με έπεισαν για την ανανέωση».

Σε ερώτηση για το τι εισέπραξε από τους ανθρώπους του ΑΟΤ όσον αφορά στο πλάνο της νέας σεζόν, ώστε να πει το «ναι», σημείωσε:

«Υπάρχει μία σοβαρή διοίκηση, αυτό που λέει δηλαδή προτίθεται να τα κάνει. Έχουν γίνει καλές προσθήκες στο ρόστερ, υπάρχει πλάνο. Στόχος είναι να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

Όσο για το τι θα ήθελε να πετύχει με τη φανέλα του ΑΟΤ τη νέα σεζόν, είπε:

«Το ιδανικό είναι να έρθει η άνοδος στη Super League. Το αξίζει η ομάδα, αλλά και ο κόσμος. Αλλά όπως προείπα στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, ό,τι έρθει είναι καλοδεχούμενο».

Τέλος, ερωτώμενος αν με τις αλλαγές στη διοίκηση και στο τεχνικό επιτελείο ο ΑΟΤ μπορεί να παλέψει για την άνοδο τη νέα σεζόν, τόνισε:

«Η πορεία θα το δείξει. Με τις κινήσεις που έγιναν φαίνεται ότι τα πράγματα είναι καλά. Εδώ υπάρχει το περιβάλλον στο οποίο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να βρίσκεται».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 23 Ιούλιος 2017 21:02
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr