Logo
Print this page

«Πορεία αντάξια του Απόλλωνα»

Ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε στο FL News για την επιστροφή του στη Λάρισα για τον Απόλλωνα.

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην πόλη του, τη Λάρισα, δήλωσε ο Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, όπου και θα συνεργαστεί ξανά με τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο 22χρονος περιφερειακός επιθετικός, που την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Αναγέννησης Καρδίτσας με 9 τέρματα, τόνισε στο FL News πως αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο το γεγονός θα αγωνίζεται στην πόλη του και μάλιστα μπροστά σε κοινό που τον γνωρίζει. Παράλληλα, ο Τσιλούλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του συλλόγου, Παναγιώτη Μαντζανά, τον Σάκη Θεοδοσιάδη, αλλά και τον βοηθό του, Κώστα Μαργαρίτη.

Επίσης, τόνισε πως στόχο του είναι να πραγματοποιήσει πορεία αντάξια με εκείνη του Απόλλωνα. Τέλος, δεν αμέλησε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του και τον κόσμο της για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην Καρδίτσα.

Αρχικά τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην πόλη μου. Η ομάδα με έδειξε πόσο πολύ με ήθελε. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για τον κ. Μαντζανά, όπως επίσης και για τον προπονητή τον κ. Θεοδοσιάδη και τον γυμναστή και βοηθό τον κ. Μαργαρίτη. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα μου έδειξαν ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο και για μένα είναι πρόκληση να αγωνιστώ στην πόλη μου μπροστά σε κοινό που με γνωρίζει», και συμπλήρωσε:
«Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον κόσμο της για τη στήριξή τους και ειδικά την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τον 1,5 χρόνο που ήμουν εκεί».

Όσον αφορά στους στόχους του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και τους προσωπικούς του είπε: «Στόχος είναι να σωθεί γρήγορα η ομάδα και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Όχι ιδιαίτερα πράγματα, πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τη Football League και να ξέρει να συμπεριφερθεί στους αντίπαλους. Εγώ από την πλευρά θα επιδιώξω να προσφέρω τα μέγιστα ώστε η ομάδα μου να καταφέρει να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της και θα παλέψω για μία πορεία αντάξια με εκείνη του Απόλλωνα».

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 13:19
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr