Logo
Print this page

«Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ»

Ο Κώστας Χατζής μιλά στο FL News για την επιστροφή του στον Απόλλωνα Λάρισας.

Η απόφασή του να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη ήταν εύκολη, όπως σημειώνει ο Κώστας Χατζής στο FL News για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο 32χρονος μέσος, που επιστρέφει στη θεσσαλική ομάδα μετά από ένα χρόνο απουσίας και τη θητεία του στον Αγροτικό Αστέρα, σημειώνει πως αν και είχε κι άλλες προτάσεις στα χέρια, δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί, αφού τον «κέρδισαν» και οι άνθρωποι του συλλόγου.

Υποστήριξε μάλιστα πως στον Απόλλωνα βρήκε τις επαγγελματικές συνθήκες που συνάντησε και στην ομάδα του Ευόσμου. Αρχικά τόνισε: «Επέστρεψα για την οργάνωση που έχει η ομάδα. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ. Οι άνθρωποι με έχουν κερδίσει. Κάτι καλό θα γίνει. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά επειδή είμαι και από τη Λάρισα δεν ήθελα να φύγω. Αυτό που συνάντησα στον Αγροτικό Αστέρα, κάτι ανάλογο βρήκα στον Απόλλωνα Λάρισας», και συμπλήρωσε:

«Στον Αγροτικό Αστέρα ήσουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Η ομάδα σου παρείχε τα πάντα. Είναι κρίμα που αποχώρησαν τα αδέλφια Θεοδωρίδη. Ο Αγροτικός ήταν στολίδι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας, αλλά και στους προσωπικούς του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μια καλή πορεία είναι το πιο σημαντικό. Να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Μετά την ΑΕΛ ο Απόλλων είναι η δεύτερη ομάδα από τη Λάρισα που αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πόλη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούλιος 2017 22:01
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr