«Αλλιώς το φανταζόμουν»

Ο Κώστας Κιάσσος αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ μέσω Facebook.

Με παράπονο αποχωρεί από τον ΟΦΗ ο Κώστας Κιάσσος. Ο 41 ετών αμυντικός με βίντεο που ανάρτησε στο Facebook είπε «αντίο» στην ομάδα του και τόνισε ότι θα τους έχει όλους για πάντα στην καρδιά του. Αναλυτικά είπε:

«Αποφάσισα να ανεβάσω ένα πολύ περίεργο video, γιατί δεν ήταν στο όνειρό μου, ούτε σε αυτό που ήθελα. Το είχα σκεφτεί και το είχα ονειρευτεί πολύ διαφορετικά, αλλά έτσι τα έφερε η ζωή. Πολλές φορές τα πράγματα όπως τα φέρνει η ζωή πρέπει να τα αποδεχτούμε και δεν πρέπει να τα αλλάζουμε εμείς. Αποφάσισα να σας μιλήσω και να πω κάποια πράγματα και προσπάθησα να το κάνω μέσα από 27 ολόκληρες γραμμές και όχι παραπάνω. Είναι υποχρέωσή μου σε όλους εσάς, στον κόσμο του ΟΦΗ και σε αυτή την ομάδα να ανοίξω την καρδιά μου και να σας μιλήσω.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Το παιδικό μου όνειρο που μου το κάνατε πραγματικότητα δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έγινα άντρας στα χέρια σας και διαμόρφωσα χαρακτήρα όπως ονειρευόμουν. Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω, αλλά ίσως να μην έχω τη δύναμη να το κάνω. Θα έχω εσάς όλους, κόσμο και ομάδα μέσα στην καρδιά μου μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Δεν έχει σημασία το τέλος, αλλά η διαδρομή. Το λιγότερο είναι τιμή μου που έπαιξα σε αυτή την ομάδα για ολόκληρα 14 χρόνια και δεν θα το ξεχάσω. Συγγνώμη αν εγώ ήμουν η αιτία και πίκρανα τον κόσμο και εύχομαι έστω αυτή τη στιγμή να μου το συγχωρέσει.

Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικοί άνθρωποι, όμως που θα ήθελα να τους αναφέρω, γιατί είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες και οι μεγαλύτεροι ήρωες για μένα. Είναι η Θεανώ, ο Αντώνης, ο κύριος Τζιρίτας, ο κύριος Ψωμάς που πλέον δεν υπάρχει στον ΟΦΗ, ο κύριος Μιχάλης Τερζάκης που δεν υπάρχει πλέον στον ΟΦΗ, ο Αντώνης στο ΒΑΚ, ο κύριος Βαρδής, ο πρώην φροντιστής του ΟΦΗ, ο κύριος Παπιράκης, ο πρώην γυμναστής όταν ήρθα στην ομάδα, ο κύριος Παρασίδης και ο άνθρωπος που χρωστάω τα πάντα σε αυτόν, ο Ευγένιος Γκέραρντ.

Και άλλοι πόσοι πολλοί που τους έχω ξεχάσει, που ήταν μεγάλη τιμή που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και όλους αυτούς τους συμπαίκτες που είχα στον ΟΦΗ. Καλή συνέχεια σε όλους εσάς. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και έχω να σας πω ένα πράγμα. Μόνο ΟΦΗ και 4444! Σας αγαπάω και καλή συνέχεια».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep