«Δεν μένω μ’ αυτή την αβεβαιότητα»

Ο Νίκος Κατσικοκέρης τόνισε στο FL News πως άφησε ανοιχτό παράθυρο επιστροφής στον Εργοτέλη.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν πως δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του Εργοτέλη ενόψει της νέας σεζόν ήταν εκείνο του Νίκου Κατσικοκέρη.

Ο 29χρονος επιθετικός συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας του Ηρακλείου στη Stoiximan.gr Football League, πετυχαίνοντας 18 γκολ σε 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ωστόσο οι δρόμοι του με τους «κιτρινόμαυρους» χώρισαν με τον σύλλογο να ανακοινώνει την Παρασκευή (07/07) τη λύση της συνεργασίας τους.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κατσικοκέρης στο FL News τη δεδομένη χρονική στιγμή λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει για το μέλλον του συλλόγου αποφάσισε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, αφήνοντας παράλληλα ωστόσο ανοιχτό ένα παραθυράκι επιστροφής σε περίπτωση που ο Εργοτέλης αγωνίζεται τη νέα σεζόν σε επαγγελματική κατηγορία και ο ίδιος δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Αρχικά τόνισε: «Η ομάδα πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει και κατάφερε να ανέβει στη Football League. Όλα κύλησαν πολύ καλά. Μέσα από αυτή την προσπάθεια μπόρεσα κι εγώ να αναδειχθώ και να πετύχω τον προσωπικό μου στόχο, που ήταν να βγω πρώτος σκόρερ. Ωστόσο με βάση τα σημερινά δεδομένα, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε μία κρίσιμη στιγμή και θέση και αβεβαιότητα, αποφάσισα να μην συνεχίσω σε αυτήν».

Στη συνέχεια είπε για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, το διαζύγιο και το μέλλον του: «Το κλίμα ήταν φιλικό. Φυσικά και όμως οι υπεύθυνοι δεν δέχθηκαν την απόφασή μου. Ο πρόεδρος μου ζήτησε να κάνω υπομονή, όμως επειδή ενημερώθηκα ότι η ομάδα πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία, έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον του. Υπάρχει ωστόσο ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό, αν ο Εργοτέλης τελικά αγωνιστεί στη Football League, συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο πως αν δεν έχω κλείσει σε κάποια άλλη ομάδα μέχρι τότε, να επιστρέψω και να συζητήσουμε ξανά υπό νέα βάση. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξω όμως το μέλλον μου και το συμφέρον της οικογένειάς μου. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε ομάδα της Football League και να αποδείξω ακόμα περισσότερα πράγματα, να φτάσω ψηλά».

Last modified onΣάββατο, 08 Ιούλιος 2017 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep