«Ο Άρης αποτελεί ιδανική περίπτωση»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μιλά στο FL News για την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη

Κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη, με τα χρώματα του Άρη, εμφανίζεται ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Ο πρώην άσσος του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε στο FL News, διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους», όμως πρόσθεσε πως η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στις συζητήσεις.

«Συμφωνία δεν υπάρχει. Έχουμε κάνει μόνο μία συζήτηση χωρίς κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μου, όμως σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες επαφές, άμεσα. Έχω στα χέρια μου και άλλες προτάσεις, όπως από δύο ομάδες του Κυπριακού πρωταθλήματος. Θεωρώ, όμως, πως με την έλευση του Παύλου Μυροφορίδη στον Άρη, θα δρομολογηθούν τα πράγματα», ήταν τα πρώτα λόγια του Διαμαντόπουλου, που στην συνέχεια μίλησε για το… δέλεαρ του να φορέσει την φανέλα του Άρη.  

«Ο Άρης είναι πολύ καλή περίπτωση για εμένα. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και η φετινή σεζόν είναι ευκαιρία για διάκριση, καθώς η άνοδος θα είναι μονόδρομος. Όλο αυτό το πακέτο θα με δελέαζε».

Όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Δεληζήση, έτσι και σε αυτή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, πολλοί μπορεί να απορήσουν γιατί να αφήσει τον Απόλλωνα και τα σαλόνια της Super League, για τον Άρη της stoiximan.gr football league. Την απάντηση την δίνει  ο ίδιος.

«Μερικές φορές θεωρητικά είναι καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω, όσον αφορά την κατηγορία και μόνο, για να ακολουθήσουν αργότερα δύο βήματα μπροστά. Όλα είναι θέμα επιλογών».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 11:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep