Logo
Print this page

«Δεν υπάρχει ταβάνι»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε στο FL News για τον Απόλλωνα Λάρισας και τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Στις επαγγελματικές κατηγορίες επέστρεψε ο Απόλλων Λάρισας. Η θεσσαλική ομάδα πανηγύρισε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan.gr Football League.

Ο άνθρωπος, που έβαλε κι εκείνος το δικό του λιθαράκι και καθοδήγησε τον Απόλλωνα προς αυτή την ιστορική άνοδο, είναι κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, περί ου ο λόγους, πριν αναλάβει τους «κυανόλευκους» εργαζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία πέτυχε δύο ανόδους (από το τοπικό στη Football League 2 και στη συνέχεια στη Football League), ενώ οι «κιτρινόμαυροι» με τον 42χρονο τεχνικό στον πάγκο «άγγιξαν» τα play off ανόδου στη Super League τη σεζόν 2014-15.

Μιλώντας στο FL News, ο Θεοδοσιάδης αναφέρθηκε στους στόχους του Απόλλωνα στην κατηγορία και τόνισε ότι δεν υπάρχει ταβάνι, ενώ σημείωσε πως η ομάδα του θα αγωνίζεται κάθε Κυριακή για την νίκη, συνεχίζοντας να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως οι Θεσσαλοί θα αποφύγουν τις κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά θα παλέψουν για να φέρουν με την αγωνιστική και εξαγωνιστική συμπεριφορά τους τον κόσμο στα γήπεδα. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θεοδοσιάδης:

-Ιστορική άνοδος για τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Λάρισας θα αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1964. Ένα σχόλιο για το γεγονός ότι αυτή η ιστορική στιγμή συνδέθηκε με το δικό σας όνομα.
«Είναι μια ιστορική άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 53 χρόνια. Είμαστε ευχαριστημένοι. Έγινε μία τεράστια προσπάθεια από όλους τους συντελεστές. Πετύχαμε κάτι που στην αρχή ούτε το φανταζόμασταν».

-Πόσο δύσκολη είναι η άνοδος σε ένα πρωτάθλημα όπως εκείνο του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ομάδες όπως η ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου κ.ά.;
«Στην αρχή ο στόχος μας ήταν να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσαμε. Δεν μπορούσαμε να προδιαθέσουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Νίκη με τη νίκη ανέβαινε και η ψυχολογία. Ήταν δύσκολος όμιλος. Με σταθερότητα όμως όλα λειτούργησαν σωστά στο εσωτερικό της ομάδας και πετύχαμε τον στόχο της ανόδου».

-Τα σχέδια για τη νέα σεζόν; Μπορούμε να προσδιορίζουμε από τώρα τον νέο στόχο του Απόλλωνα Λάρισας;
«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε έναν οργασμό οργάνωσης όσον αφορά στο καθημερινό κομμάτι της ομάδας, ώστε οι συνθήκες λειτουργίας να είναι όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερες. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θα υπάρχουν απαιτήσεις. Έχουμε καλή ομάδα με καλό κορμό και θέλουμε να παραμείνει αυτός ώστε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα αντάξια των προσδοκιών του κόσμου. Στόχος μας η γρήγορη παραμονή και βλέπουμε».

-Τι να περιμένει ο κόσμος; Θα συνεχίσετε με την ίδια συνταγή και φέτος, όπως και πέρσι, δηλαδή χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά έργα;
«Όπως και πέρσι αυτό που θέλουμε είναι μία σωστή λειτουργία. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και θα παίζουμε για τη νίκη. Σοβαρότητα και πειθαρχία. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, κάτι που κάναμε και την περσινή σεζόν κατά γενική ομολογία».

-Επιστρέφετε στην κατηγορία μετά από ένα χρόνο απουσίας. Γνωρίζετε πολύ καλά τις συνθήκες, αλλά και το επίπεδο των αντιπάλων. Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένα ταβάνι για τον Απόλλωνα Λάρισας;
«Για εμένα δεν υπάρχει ταβάνι. Χρειάζεται σκληρή δουλειά. Είναι μία κατηγορία με πολλά προβλήματα. Μπορώ να πω όμως ότι στον Απόλλωνα οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Υπάρχει υγεία σε όλους τους τομείς. Αυτό που θέλουμε είναι να παλέψουμε για να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θα φανεί στο τέλος το πού μπορούμε να φτάσουμε».

-Μεταγραφικά να περιμένουμε εκπλήξεις;
«Οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα θα ταιριάζουν με το πνεύμα και τη φιλοσοφία της. Χαρακτηριστικά εγώ δεν θέλω μεταγραφές εντυθπωσιασμού, αλλά παίκτες με φιλοσοφία αντίστοιχη με του Απόλλωνα, που θα μπορέσουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

-Τι πρωτάθλημα να περιμένουμε; Με πολλές ιστορικές ομάδες, αλλά και ομάδες που θα έχουν υψηλούς στόχους και θα «χτυπήσουν» την άνοδο.
«Ελπίζω να είναι καλύτερο από το περσινό. Επίσης να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα, όπως οι αποχωρήσεις ομάδων. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Θα είναι ανταγωνιστικό. Θέλουμε να δείξουμε μία σωστή συμπεριφορά τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά και με καλό ποδόσφαιρο να φέρουμε τον κόσμο και πάλι στο γήπεδο, διότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει απαξιωθεί το προϊόν».

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 13:34
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr