Logo
Print this page

«Σημαντική η παραμονή Παπαδόπουλου»

Ο Ανέστης Νάστος μίλησε στο FL News και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παραμονή Παπαδόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ

Η υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Νίκο Παπαδόπουλο, όπως ήταν αναμενόμενο, σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας και, φυσικά, και στους ποδοσφαιριστές. Ο Ανέστης Νάστος μίλησε στο FL News και δεν έκρυψε την χαρά του για την παραμονή του 46χρονου τεχνικού στον πάγκο των Κρητικών.

«Η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ έδωσε χαρά και στον κόσμο και στην διοίκηση και στους παίκτες της ομάδας, καθώς όλοι περιμέναμε τις εξελίξεις. Είναι πολύ σημαντικό που συνεχίζει, καθώς έδειξε την δουλειά του σχεδόν έξι μήνες. Γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τους παίκτες», ήταν το αρχικό σχόλιο του 28χρονου μέσου, ο οποίος στην συνέχεια, αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις κινήσεις του Παπαδόπουλου, στάθηκε στο τρίπτυχο της επιτυχίας, που θα μπορέσει να επαναφέρει τον ΟΦΗ στα σαλόνια της Super League:

«Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, όπως προείπα, γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και θα κάνει τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις για να ξαναβρεθεί ο ΟΦΗ στη Super League. Νομίζω πως αν υπάρχει και η απαραίτητη διοικητική ηρεμία, σε συνδυασμό με μία καλή ομάδα, αλλά και την στήριξη του κόσμου, ο ΟΦΗ μπορεί να καταφέρει να ανέβει στην Α’ Εθνική.

Τα λάθη που έγιναν πρέπει να γίνουν μάθημα για την φετινή χρονιά και να ξέρουμε να διαχειριστούμε ανάλογες καταστάσεις, καθώς η Stoiximan.gr Football League είναι μια κατηγορία που δεν συγχωρεί λάθη. Και οι παίκτες και η διοίκηση γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει για να ανέβει η ομάδα στην Α’ Εθνική».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 13:37
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr