Logo
Print this page

«Το περιμέναμε όλο το χρόνο»

Ο τερματοφύλακας της Κ19 του ΟΦΗ, Μανώλης Παπαδάκης, μίλησε στο FL News για την πρόκριση στον τελικό.

Ο ήρωας του ΟΦΗ στον ημιτελικό με τα Τρίκαλα, Μανώλης Παπαδάκης, μίλησε στο FL News για τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League, όπου οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Άρης-Καλλιθέα.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων», ο οποίος είπε δύο φορές «όχι» σε αντίπαλο στα πέναλτι και βοήθησε την ομάδα του να πάρει το εισιτήριο, μίλησε για τη «ρώσικη ρουλέτα» και σημείωσε πως πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Μάλιστα υπενθύμισε πως και στο παρελθόν είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση, δίνοντας και πάλι την ομάδα του τη νίκη στα πέναλτι.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που το πάλεψε μέχρι τέλους γιατί όλο το χρόνο περίμενε αυτό το παιχνίδι, όλα τα παιδιά σαν ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό στην ομάδα μου», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το τι παίζει ρόλο στη διαδικασία των πέναλτι σημείωσε: «Στα πέναλτι μετρούν πολλά, μετρούν η τύχη, η αντίδρασή σου εκείνη τη στιγμή, πολλά. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Το ένστικτο επίσης, η ψυχολογία σου, πολλοί παράγοντες έχουν σημασία».

Κλείνοντας είπε: «Μου έχει ξανατύχει σε μικρότερη ηλικία. Όταν ήμουν 14 ετών σε παιδικό πρωτάθλημα και πάλι στη διαδικασία των πέναλτι».

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 13:36
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr