«Το μεγάλο λάθος του Άρη

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο «Metropolis» για το τι έφταιξε κα ο Άρης δεν πήρε την άνοδο για την Super League

Ο Σούλης Παπαδόπουλος κατάφερε να οδηγήσει τον Εργοτέλη πίσω στην Stoiximan.gr Football League, εκεί που θα συναντήσει μία πρώην ομάδα του, τον Άρη. Ο προπονητής της ομάδας της Κρήτης μίλησε στο «Metropolis», τονίζοντας τα λάθη τα οποία, κατά τον ίδιο, εμπόδισαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, να πάρει το εισιτήριο για την Super League.

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος μίλησε: 

Για την φετινή πορεία του Άρη:

«Νομίζω ότι ο Άρης έκανε ένα μεγάλο λάθος το καλοκαίρι έτσι όπως στήθηκε η ομάδα. Δεν σημαίνει ότι αν θα φέρεις κάποια βαριά ονόματα θα πετύχεις και το στόχο σου. Νομίζω ότι την είχε πατήσει και πρόπερσι στη Γ ‘ Εθνική και δεν ανέβηκε. Ας ελπίσουμε να ανέβει φέτος. Οι κατηγορίες είναι δύσκολες. Θέλει παίκτες να ματώνουν μέσα στο γήπεδο και να έχεις καλά αποδυτήρια.  Με αυτά τα πράγματα και με τον κόσμο που έχει ο Άρης δεν θα είχε πρόβλημα φέτος. Έπαιξαν όμως και κάποια άλλα πράγματα ρόλο. Ο Άρης φάνηκε ότι σε κάποια παιχνίδια όπως αυτό με τη Λαμία ότι δεν πήρε κάποια σφυρίγματα που άξιζε. Για να είμαι όμως δίκαιος ο Άρης αγωνιστικά δεν ήταν αυτός που περίμενα».

Για το αν φταίει ο προπονητής ή η διοίκηση:

«Όταν μια ομάδα δεν πετυχαίνει το στόχο της, όπως όταν όλοι μαζί πετυχαίνουν έτσι και όλοι μαζί αποτυγχάνουν. Δεν μπορώ να πω ότι φταίει ο προπονητής, η διοίκηση ή οι παίκτες. Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως ο Άρης είστε όλοι μαζί. Δεν μπορείς να ρίξεις την ευθύνη σε κάποιον».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 25 Μάιος 2017 10:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep