«Μίνι άθλος αυτό που έχουμε κάνει»

Ο Μανώλης Πατράλης μιλά για το φετινό κατόρθωμα του Αιγινιακού και τους στόχους της ομάδας μέχρι το φινάλε

Ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Αιγινιακός χρωστά μεγάλο μέρος της εξαιρετικής του πορείας στον β’ γύρο της Stoiximan.gr Football League, είναι και ο Μανώλης Πατράλης. Ο 20χρονος άσος μίλησε στην «Arena Press», χαρακτηρίζοντας ως έναν… μίνι άθλο το γεγονός πως η ομάδα του, όχι μόνο κάλυψε το -7 από την σωτηρία, στο οποίο βρισκόταν κάποια στιγμή, αλλά έχει φτάσει πλέον στο +8, αγκαλιάζοντας, ουσιαστικά, την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά: 

«Είναι σημαντικό για κάθε νεαρό να έχει ενεργό ρόλο, να νιώθει πολύτιμος και όχι συμπληρωματικός. Στο Αιγίνιο βρήκαμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, πέσαμε στα… βαθιά και «κολυμπάμε», αρκετοί νεαροί παίκτες. Είναι μίνι-άθλος η διαφαινόμενη σωτηρία, βάσει δυσκολιών, συνθηκών και ανταγωνισμού. Καλύψαμε άλλωστε απόσταση 15 πόντων. Από το «μείον 7» στο «συν 8». Άλλοι θα τα είχανε παρατήσει, μας είχανε ξεγραμμένους, αλλά είχαμε πείσμα, δεν πτοηθήκαμε. Μας βοήθησε πολύ στην αντεπίθεση το τεχνικό τιμ, έφερε πνοή, ώθηση και ήξερε τα… κατατόπια. Δουλεύουν πολύ οι κ.κ. Βλάχος και Νικολαϊδης, μαζί με τον γυμναστή, Χάρη Κομσή. Διαθέτουμε λίγους έμπειρους, αλλά αρκετό ταλέντο και φιλοδοξία. Είναι κατηγορία πρωτόγνωρη για πολλούς, αλλά ανταποκρινόμαστε».

«Ήταν δύσκολο το ματς με τον Αγροτικό, αλλά πιστέψαμε στη νίκη, που αποκλειστικά χρειαζόμασταν. Προετοιμαστήκαμε καλά και μπήκαμε δυνατά. Είναι σημαντικό τρίποντο, αλλά για σιγουριά θέλουμε ένα ακόμα, ή τώρα στις Σέρρες, ή μετά εντός με τον Αχαρναϊκό, ώστε στο τέλος με τον ΟΦΗ στην Κρήτη να είμαστε εξασφαλισμένοι. Φυσικά, είμαστε μια ανάσα από την παραμονή και η ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό θα είναι θετικό αποτέλεσμα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάιος 2017 11:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep