«Δοξάζω τον Θεό που επέστρεψα στην πόλη μου»

Ο Νίκος Κυζερίδης δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι για την ενίσχυση του Αρτούρ Λεκμπέλο

Το 2015, το «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε φιλοξενήσει φιλική αναμέτρηση για την ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο πρώην άσος του Άρη. Δύο χρόνια μετά, στο ίδιο γήπεδο, είχαμε ένα ακόμα φιλικό ματς, για την ενίσχυση ενός ακόμα πρώην παίκτη των «κιτρινόμαυρων», του Αρτούρ Λεκμπέλο και, όπως ήταν αναμενόμενος, ο Κυζερίδης δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Ο παλαίμαχος «κιτρινόμαυρος» άσος, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε στην ιστοσελίδα «allaboutaris.com» και αναφέρθηκε τόσο στον Αρτούρ Λεκμπέλο, αλλά και στην επιστροφή του στο αγαπημένο του «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Είμαι συγκινημένος, χαρούμενος, ευτυχισμένος και δοξάζω τον Θεό για αυτό. Με έφερε πάλι στην πατρίδα μου, στην πόλη μου, στον ΑΡΗ και σε αυτό το γήπεδο. Μακάρι βέβαια να ερχόμουν για άλλο σκοπό. Το πέρασα και εγώ όμως αυτό. Έχουμε μιλήσει με τον Αρτούρ και είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα του. Αυτή η αγάπη όλων των ανθρώπων που σε βάζουν στις προσευχές τους, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από αυτό»,

Ο Κυζερίδης, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην φετινή πορεία του Άρη.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Στη χειρότερη ας ήταν η ομάδα 2η για να εξασφάλισε έστω κι έτσι την άνοδο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και κάποια στιγμή ο στόχος αυτός να υλοποιηθεί. Ο κόσμος είναι τόσο πικραμένος και στεναχωρημένος. Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Εύχομαι να ανέβει μέσα από την καρδιά και την ψυχή μου. Είναι κρίσιμα να ταλαιπωρείται σε αυτές τις κατηγορίες μία ομάδα με τέτοια φανέλα και τέτοια ιστορία».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα, ο ίδιος δεν έκρυψε την πίκρα του.

«Δυστυχώς στεναχωρήθηκα πολύ κι έκλαψα γιατί όλες οι πόρτες ήταν κλειστές... ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 18 Μάιος 2017 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep