«Πίστευα ότι ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει»

Ο μέσος του Εργοτέλη, Σερτζίνιο, μιλά για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League αλλά και την πορεία του ΟΦΗ

Φαίνεται πως ο Σερτζίνιο δεν μπορεί… μακριά από την Stoiximan.gr Football League. Ο Πορτογάλος μέσος, που μέχρι πριν από μερικούς μήνες αγωνιζόταν στα Τρίκαλα, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στην κατηγορία, με την νέα του ομάδα, τον Εργοτέλη.

Ο Πορτογάλος μέσος, μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» και αναφέρθηκε, τόσο στις διαφορές της Stoiximan.gr Football League, σε σύγκριση με την Γ’ Εθνική, όσο και στην φετινή πορεία της έτερης ομάδας του Ηρακλείου, τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

«Μέχρι τον Γενάρη έπαιζα στα Τρίκαλα. Η Stoiximan.gr Football League είναι ένα άλλο πρωτάθλημα. Εκεί δουλεύει πιο πολύ το… μυαλό. Στην Γ εθνική χρειάζεται δύναμη, αντοχή και τρέξιμο ενώ πέφτουν… κλωτσιές.

Η Stoiximan.gr Football League  έχει δυνατές ομάδες, μία είναι και ο ΟΦΗ. Τον αντιμετώπισα στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά στον δεύτερο γύρο ήταν καλύτερος και πήρε συνεχόμενες νίκες. Πίστευα οτι θα έκανε το βήμα παραπάνω αλλά δεν τα κατάφερε να ανέβει. Έχει καλούς παίκτες και παίζει καλή μπάλα. Του χρόνου θα γίνουν δυνατά ντέρμπι ανάμεσά μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 18 Μάιος 2017 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep