«Απίθανο και απίστευτο»

Ο Μανώλης Ροβίθης μίλησε για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα στη Σπάρτη και τις δηλώσεις Νικόλαρου.

Για τραγικές καταστάσεις και απίστευτες δηλώσεις του Δημήτρη Νικόλαρου στη Σπάρτη έκανε λόγο ο Μανώλης Ροβίθης. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λακωνίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και στάθηκε στη συμπεριφορά του πρώτου που οδήγησε τους «κυανέρυθρους» να καταθέσουν προσφυγές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (15/05):

Για το πότε ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα προβλήματα:

«Το πρόβλημα προέκυψε τους τελευταίους δύο – τρεις μήνες αλλά οι παίκτες επιλέξαμε να μην βγει προς τα έξω. Μετά από κάποιες συζητήσεις, έφτανε ο κόμπος στο χτένι.

Για τον λόγο που η ομάδα δεν πήγε στις Σέρρες:

«Οι καταγγελίες που έκανε ήταν και εκείνες που μας έφτασαν στα όρια μας. Εμείς θέλαμε να πάμε στις Σέρρες αλλά μετά από όσα συνέβησαν, αποφασίσαμε να μην παίξουμε. Είναι δυνατόν να ειπωθούν αυτά τα πράγματα; Είναι τραγικά πράγματα.

Εκεί που συζητάς για το μέλλον σου, εμφανίζονται αστυνομικοί να τον συνοδεύουν για να φύγει. Ήταν απίθανο και απίστευτο αυτό που συνέβη. Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στην Σπάρτη για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Όταν κάποιος σε κατηγορεί για κάποιες συμπεριφορές που δεν συνέβησαν ποτέ, δεν μπορείς να μην αντιδράσεις. Δεν μπορούμε να ξεφτιλιζόμαστε και μας κατηγόρησε ανοικτά ότι φοβήθηκε μην τον ληστέψουμε».

Για τα οικονομικά προβλήματα της Σπάρτης:

«Πολλά παιδιά στην ομάδα, λόγω του ότι υπάρχει μικρό μπάτζετ, υπήρχε η σιγουριά ότι θα έπαιρναν τα χρήματα. Όταν υπάρχουν παιδιά με 500 και 1.000 ευρώ και δεν τα παίρνουν, τότε δεν μπορείς να ζήσεις. Πολλοί συμπαίκτες μου είχαν βιοποριστικό πρόβλημα. Ακόμα και μέλη του τεχνικού τιμ».

Για την δική του παρουσία:

«Εγώ να πω την αλήθεια, ήμουν από τους τυχερούς γιατί εισέπραξα ένα μεγάλο ποσό στις αρχές. Όταν πήρα τα χρήματα οκτώ ημέρες πριν την ημερομηνία της καταβολής της δόσης, δεν το πίστευα. Μετά τον Φλεβάρη παρουσιάστηκαν τα προβλήματα».

Για το αν η ομάδα θα κατέβει στα επόμενα παιχνίδια:

«Οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να βρεθεί μια λύση γιατί δεν επιθυμούμε την αποβολή της ομάδας. Όμως και από την άλλη θέλουμε να βρεθεί μια σωστή λύση. Λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα, περιμένουμε τις εξελίξεις και δεν ξέρω τι θα συμβεί. Το μόνο που έχει γίνει είναι ότι ο Νικολάρος πήρε πίσω την παραίτηση του και περιμένουμε ένα ραντεβού».

Για τις επαφές με την διοίκηση της Σπάρτης:

«Αυτό που μας πρότεινε ήταν να μας δώσει ένα μικρό ποσό και στην συνέχεια να υπογράψουμε κάτι σαν ιδιωτικό συμφωνητικό όμως αυτό δεν είχε νόμιμο εκπρόσωπο. Ο συγκεκριμένος που θα το υπέγραφε, δεν φαινόταν πουθενά».

Για τον ΟΦΗ:

«Τα πράγματα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε από την αρχή της χρονιάς. Ο ΟΦΗ υπέστη την μεγαλύτερη ζημιά τον Γενάρη που ήταν ισοπεδωτικός. Έδειξε πιο οργανωμένος στην συνέχεια και πιο σοβαρός. Όλοι το ξέραμε ότι δεν θα προλάβαινε – με βάση και όσα βλέπαμε. Δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Στο ματς με τον Απόλλωνα έγινε η σφαγή του αίωνα. Ο ΟΦΗ έμπλεξε με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ. Πέρυσι όταν ήμουν στην Λάρισα, είδα κάποια πράγματα και πίστευα ότι δεν θα άφηναν τον ΟΦΗ».

Για την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ:

«Αν μείνει ο Παπαδόπουλος, θα είναι μια διαφορετική ημέρα για τον ΟΦΗ που πλέον έχει άλλη νοοτροπία. Αν όμως δεν συμβεί αυτό, σημασία έχει τι νοοτροπία και φιλοσοφία θα φέρει ο νέος προπονητής. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα είναι πιο έτοιμος τη νέα χρονιά αν και το νέο πρωτάθλημα θα έχει καλές και ιστορικές ομάδες».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2017 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep