Logo
Print this page

«Κομμάτι της ιστορίας της Λαμίας»

Ο Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα στο Fl News για το γκολ στον Εύοσμο και για τη «μάχη» της Λαμίας για άνοδο.

Χάρη σε γκολ του η Λαμία απέσπασε σπουδαίο «διπλό» στον Εύοσμο επί του Αγροτικού Αστέρα. Η αναφορά στον Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τρίποντο - ανόδου στην ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος υπέγραψε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στη Λαμία, μίλησε στο Fl News για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του και για τον στόχο της Super League.

Αρχικά είπε για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα:

«Ήταν μια πολύ σημαντική σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Ένα ματς που παίχτηκε πολύ στη δύναμη, η ομάδα μας πάλεψε πολύ και τα παιδιά το ήξεραν από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολη. Το ξέραμε ότι ο Αγροτικός ήθελε τη νίκη και θα έπαιζε δυνατά. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τρέχουν. Χάρη στο Θεό πετύχαμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Σημαντικό γιατί ήταν εκτός. Εντός είμαστε πολύ δυνατοί, είμαστε συνηθισμένοι. Ξέραμε ότι πρέπει να μπούμε δυνατά στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι σκόραρε ο ίδιος, είπε:

«Αισθάνομαι πολύ καλά για το γκολ. Το έψαχνα πολύ τόσο καιρό, προσπαθώ να κινούμαι κοντά στην περιοχή ειδικά στις στημένες φάσεις. Αλλά, όχι μόνο. Δούλεψα πολύ με τον τεχνικό μου, τον κύριο Τεννέ. Πέτυχα ένα πανέμορφο γκολ και το σημαντικό είναι ότι έκανα. Αλλά το σημαντικό είναι να μη σταματήσω να βάζω γκολ. Αυτό σκέφτομαι, ότι δεν πρέπει να σταματήσω εδώ. Χάρηκα πιο πολύ γιατί το χάρηκαν και οι οπαδοί μας».

Για το ότι δεν ανήκει στη Λαμία από την αρχή της σεζόν, σχολίασε:

«Αισθάνομαι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Δεν έκανα προτετοιμασία, δεν έπαιζα για δύο μήνες. Έκανα ατομικές προπονήσεις στη Βραζιλία, αλλά δεν είναι το ίδιο με τις προπονήσεις με ομάδες. Η προσαρμογή είναι δύσκολη, αλλά πάντα έχω επαγγελματική συνείδηση. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και κάθε στιγμή θέλω να κάνω το καλύτερο. Δουλεύω πολύ, σέβομαι την απόφαση του προπονητή όταν δεν παίζω, θέλω να νικήσουν όταν παίζουν αυτοί».

Καταλήγοντας ευχαρίστησε τον προπονητή του Μπάμπη Τεννέ και τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου:

«Ο κύριος Τεννές με πίστεψε για το ματς με τον Αγροτικό και μου το είπε και αισθάνομαι όλο και πιο σημαντικός. Χωρίς τους συμπαίκτες μου και τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσα να βάλω το γκολ. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τον πρόεδρο για την υπομονή τους και φυσικά τους οπαδούς μας, οι οποίοι χάρηκαν πολύ με αυτή τη νίκη. Μια πολύ σημαντική νίκη για την πόλη, η οποία θέλει πολύ να δει την ομάδα στην Super League.

Όλοι εδώ με υποδέχθηκαν πολύ καλά και με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ του χρόνου, αλλά τώρα είμαι εδώ και θέλω να είμαι κομμάτι της ιστορίας που θα γράψει η ομάδα».
[googlead][/googlead]

Media

Last modified onΣάββατο, 15 Απρίλιος 2017 15:45
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr