Logo
Print this page

«Ήταν πέναλτι»

Ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης στάθηκε στο πάθος που έβγαλε ο Αχαρναϊκός απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Νίκη παραμονής χαρακτήρισε ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης αυτή που κατέκτησε ο Αχαρναϊκός απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο μπακ των «πράσινων» σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη αναφέρθηκε στην κόντρα με την πρώην του ομάδα, ενώ σχετικά με τη φάση του 6ου λεπτού, οπότε ο Αχαρναϊκός ζήτησε πέναλτι, αποκάλυψε ότι υπήρξε παράβαση, κάτι που παραδέχτηκε και ο αντίπαλος και καλός φίλος του Καψάλη, που τον μάρκαρε. Μίλησε ακόμα για τη θητεία του στα «λιοντάρια» και πόσο τον στενοχώρησε η αποχώρησή του.

Σχετικά με τον αγώνα απέναντι στην πρώην του ομάδα είπε:

«Είναι λίγο περίεργο. Το σκεφτόμουν πριν το ματς όλη την εβδομάδα και προσπάθησα να το δω σαν όλα τα άλλα παιχνίδια για να μη χάσω την ψυχραιμία μου. Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ίσως με αυτή μένουμε στην κατηγορία».

Για τον Πανσερραϊκό και αν ήθελε περισσότερο ο Αχαρναϊκός το παιχνίδι:

«Το σκεφτόμουν πριν το ματς όλη την εβδομάδα και προσπάθησα να το δω σαν όλα τα άλλα παιχνίδια για να μη χάσω την ψυχραιμία μου. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ίσως με αυτή μένουμε στην κατηγορία»

«Το θέλαμε πάρα πολύ. Φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο 10λεπτο ίσως έπρεπε να είναι 2-0. Δεν πήραμε και ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καψάλη. Ήταν πέναλτι, το συζητήσαμε, γιατί είμαστε και καλοί φίλοι. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό να προχωρήσει και να πάει στην Α' Εθνική, εκεί που του αξίζει».

Για το ρόστερ του Πανσερραϊκού και τις προσθήκες των Ρίστιτς, Γαβριηλίδη, Πόζογλου:

«Είναι παιδιά που έχουν εμπειρίες. Ο τερματοφύλακας πιστεύω ότι είναι για άλλο επίπεδο και οι άλλοι δύο που αναφέρατε μου άρεσαν. Ήταν πολύ καλοί και πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο ο Πανσερραϊκός έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία».

Αν έχει εφησυχάσει ο Πανσερραϊκός:

«Δεν πήραμε και ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καψάλη. Ήταν πέναλτι, το συζητήσαμε, γιατί είμαστε και καλοί φίλοι. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό να προχωρήσει και να πάει στην Α' Εθνική, εκεί που του αξίζει»

«Δε νομίζω να έχουν εφησυχάσει τα παιδιά. Θέλουν σε κάθε ματς να κερδίζουν. Απλά εμείς το θέλαμε περισσότερο, το είχαμε ανάγκη για να ξεφύγουμε από τις δύσκολες θέσεις, μπήκαμε πολύ δυνατά και δεν τους αφήσαμε περιθώριο».

Για τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα των Σερρών:

«Ήταν λίγο ο τραυματισμός μου, συζητήσαμε με τη διοίκηση και για τη μείωση του μπάτζετ και έτσι ήρθε η λύση της συνεργασίας μας. Είναι δύσκολη περίοδος για όλες τις ομάδες. Ήθελα να μείνω πάρα πολύ σ' αυτή την ομάδα, είχα δεθεί με τον κόσμο. Με στενοχώρησε αρκετά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Δεν κρατάω κακία, όμως».

Για τις ατυχίες που έχει στην καριέρα του:

«Ήθελα να μείνω πάρα πολύ σ' αυτή την ομάδα, είχα δεθεί με τον κόσμο. Με στενοχώρησε αρκετά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Δεν κρατάω κακία, όμως»

«Ήμουν αρκετά άτυχος, ειδικά με το χέρι μου δύο φορές. Πιστεύω θα γυρίσει όλο αυτό. Μέσα από αυτό γυρνάω πιο δυνατός και με περισσότερα «θέλω» και πιστεύω ότι θα φτάσω εκεί που μου αξίζει».

Για τη Football League:

«Όλες οι ομάδες έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Ακόμα και αυτές που πάνε για άνοδο βλέπουμε ότι δυσκολεύονται. Πιστεύω του χρόνου να αλλάξει αυτό και να ανέβει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να στηριχτούμε σε αυτό και να μην το διαλύσουμε, ώστε οι ομάδες της Super League όταν παίζουν στην Ευρώπη να μπορούν να είναι ανταγωνιστικές».

Για τη μετακόμισή του στην Αθήνα:

«Είμαι από εδώ, οπότε μπήκα γρήγορα στο κλίμα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 18:12
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr