Logo
Print this page

«Τύχη και ικανότητα»

Για την απόκρουση στο πέναλτι του Κονέ μίλησε στο FL News o Θανάσης Γκαραβέλης.

Δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις με τις επεμβάσεις του, αλλά βοήθησε και τον Παναιγιάλειο να «κόψει» βαθμούς από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης στο Αίγιο. Ο Θανάσης Γκαραβέλης, ο πρωταγωνιστής των γηπεδούχων στη σαββατιάτικη (11/03) αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, μίλησε στο FL News για την επέμβασή του στο πέναλτι του Κονέ και τα συναισθήματά του πριν και μετά την εκτέλεση, σημειώνοντας πως τέτοιες στιγμές απαιτείται τύχη και ικανότητα.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ξάνθη στους «μελανόλευκους», είπε αρχικά για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία»:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ωστόσο την κοιτάξαμε στα μάτια, δεν φοβηθήκαμε. Ήταν, βέβαια, φανερή η διαφορά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, όπου αγωνιζόμασταν και με δέκα παίκτες, παλέψαμε να κλείσουμε τους χώρους και μπορώ να πω ότι ο βαθμός μας ικανοποιεί. Ο Απόλλων είναι μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει, διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Λαμία και Άρης ωστόσο έχουν ισάξιες πιθανότητες για την άνοδο στη Super League και θα φανεί στη συνέχεια ποιοι θα πάρουν τα εισιτήρια, αφού θα παίξουν μεταξύ τους προς το τέλος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δική του εμφάνιση, σημειώνοντας: «Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι. Δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός του MVP, γιατί όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Η προσπάθεια που γίνεται είναι ομαδική και έτσι ήρθε και το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα».

garavelis

Η κορυφαία επέμβαση του Γκαραβέλη στον αγώνα ήταν στη φάση του 82’ όπου επενέβη σωτήρια, λέγοντας «όχι» στον Κονέ, που εκτέλεσε το πέναλτι για τον Απόλλωνα.

«Προσπάθησα να διαβάσω τον Κονέ. Σκέφτηκα τα χτυπήματά του σε πέναλτι. Έπεσα στη σωστή γωνία. Σίγουρα θέλει τύχη και ικανότητα. Ο Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος που ήρθε πάνω μου. Δεν θυμάμαι καθόλου τι μου είπε εκείνη τη στιγμή. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να αντιδράσω σωστά και να βοηθήσω και με αυτή την επέμβαση την ομάδα μου να πάρει τον βαθμό», είπε.

Τέλος αναφέρθηκε στον στόχο του Παναιγιάλειου, που είναι η γρήγορη παραμονή.«Όπως έχει πει και ο προπονητής μου με αυτή την εικόνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Θέλουμε, λοιπόν, γρήγορα νίκες για να πετύχουμε και μαθηματικά τον στόχο μας. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα πανηγυρίσουμε», ήταν τα λόγια του.

Last modified onΤρίτη, 14 Μάρτιος 2017 00:21
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr