Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

«Δε σκέφτομαι να γίνω φορ»

Ο Χρήστος Κουκόλης μίλησε στο FL News για τα φετινά του γκολ και την πορεία του Αγροτικού

Σε… κρυφό φορ του Αγροτικού Αστέρα εξελίσσεται ο Χρήστος Κουκόλης, καθώς με τέσσερα γκολ έχει δώσει λύσεις και νίκες στην ομάδα του. Την Κυριακή (22/1), με δύο κεφαλιές ο 26χρονος αμυντικός ξεκλείδωσε την άμυνα της Σπάρτης, ανοίγοντας τον δρόμο για μια ακόμα εντός έδρας νίκη.

Μιλώντας στο FL News ο Κουκόλης επισήμανε πως δεν σκέφτεται να αλλάξει καριέρα και να γίνει επιθετικός, ωστόσο χαίρεται να βοηθά την ομάδα του να φτάνει στις νίκες. Βέβαια, με τα δύο γκολ που πέτυχε την Κυριακή, ο 26χρονος άσος φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των σκόρερ των «σταχυοφόρων» μαζί με τους Δεινόπαπα και Γκέσιο, που έχουν επίσης από 4 τέρματα.

Χρήστο, είσαι ο κρυφός… φορ του Αγροτικού Αστέρα. Δύο γκολ κόντρα στην Σπάρτη και τέσσερα φέτος. Σκέφτεται να γίνεις αλλάξεις θέση;

«Χαίρομαι πολύ που πετυχαίνω γκολ και βοηθάω την ομάδα μου. Τις φάσεις αυτές τις δουλεύουμε στην προπόνηση και με τον Τάι, που συνήθως εκτελεί τα στημένα, έχουμε καλή συνεργασία. Δεν σκέφτομαι να αλλάξω θέση, ούτε έχω βλέψεις να γίνω σκόρερ. Αμυντικός είμαι, αλλά όπως όλη η ομάδα βοηθάει στην άμυνα, έτσι όλοι βοηθάμε και στην επίθεση».

Ο Αγροτικός Αστέρας πάντως έχει εντυπωσιακό σερί νικών στην έδρα του φέτος. Πως τα έχετε καταφέρει;

«Στην έδρα μας δεν χάνουμε. Στόχος μας είναι κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας ως το τέλος. Μέχρι τώρα έχουμε δώσει δυνατά ματς εντός, όπως με Τρίκαλα, ΟΦΗ, αλλά κατορθώσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Χρειάζεται συγκέντρωση και προσπάθεια, γιατί και το παιχνίδι με την Σπάρτη δεν ήταν εύκολο. Οι Λάκωνες ήταν ανταγωνιστικοί και δυσκολευτήκαμε αρκετά να φτάσουμε στη νίκη. Θέλουμε πλέον να έχουμε την ίδια εικόνα και εκτός έδρας και η αρχή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Κομοτηνή και το «διπλό» με τον Πανθρακικό».

Πως βλέπεις την φετινή πορεία του Αγροτικού Αστέρα;

«Έχουμε καλούς παίκτες και είμαστε δεμένη ομάδα. Όσοι βρίσκονται στο ρόστερ αποδίδουν καλά όταν κληθούν να αγωνιστούν. Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά τα νέα παιδιά που ήρθαν εγκλιματίστηκαν άμεσα. Ηδη ο Πασχάλης Βουτσιάς πέτυχε και γκολ, γεγονός που θα τον βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό δεν είναι κλισέ».

Με 22 βαθμούς στην 4η θέση, οι στόχοι του Αγροτικού Αστέρα αλλάζουν;

«Από την αρχή της χρονιάς είχαμε πει πως θέλουμε η ομάδα να τα πάει καλύτερα από πέρυσι και να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Αυτό νομίζω πως το έχουμε καταφέρει. Ο Αγροτικός φέτος είναι δυνατός και αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και μέσω του καλού ποδοσφαίρου που παίζουμε, να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Αν και νέα ομάδα ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς το καλοκαίρι έγιναν πολλές αλλαγές, είναι σταθερή και δυναμική. Πως τα καταφέρατε;

«Όλα ξεκινούν από τη διοίκηση. Υπάρχει σωστή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα κι εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη δουλειά μας. Το τεχνικό επιτελείο είναι εξαιρετικό και μας βοηθάει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο. Ο Νίκος Νεντίδης είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει από μας και είναι καλός και σωστός απέναντί μας. Η σταθερότητα που υπάρχει παντού στην ομάδα είναι το μυστικό της καλής μας πορείας».

Εχετε παίξει ήδη με Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία και Τρίκαλα, ενώ εκκρεμεί το παιχνίδι με τον Άρη. Πως βλέπεις τη μάχη της ανόδου;

«Μακάρι να υπάρξει μια έκπληξη από άλλη ομάδα και να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η κατάσταση στην κορυφή. Ο Απόλλων Σμύρνης είναι πολύ καλή ομάδα και από τη Λαμία με εντυπωσίασε η οργάνωση στο παιχνίδι της και η συγκέντρωση. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα και έχει καλούς παίκτες. Όλα δείχνουν πως όποια ομάδα δείξει σταθερότητα ως το τέλος και αντέξει στην πίεση, θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο».

Τέλος, πως βλέπεις φέτος το πρωτάθλημα της Football League; Τελικά είναι καλύτερο από ότι περιμέναμε…

«Ανέκαθεν το πρωτάθλημα της Football League ήταν ανταγωνιστικό. Φέτος βλέπουμε ομάδες να χάνουν βαθμούς από ομάδες θεωρητικά αδύναμες κι αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Μπαίνουν αρκετά γκολ και πολλές ομάδες προσπαθούν να παίζουν ποδόσφαιρο, γεγονός που προσελκύει τον κόσμο στο γήπεδο. Το γεγονός ότι υπάρχει κάλυψη των αγώνων από την ΕΡΤ, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να δει πως η Football League είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός, το πρωτάθλημα θα γίνεται πιο ενδιαφέρον και θα βλέπουμε περισσότερες εκπλήξεις».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep