Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ο Καλτσάς στο flnews.gr

Ο 22χρονος μέσος της Καλλιθέας προβλέπει τον πρωταθλητή, τις ομάδες που θα υποβιβαστούν και μιλάει για την Καλλιθέα.

Ένα από τα βασικά και σημαντικά στελέχη της Καλλιθέας στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Νίκος Καλτσάς. Ο 22χρονος μέσος των «κυανόλευκων» τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Γούτη και στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος παίρνει φανέλα βασικού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει παίξει και στους έξι αγώνες της ομάδας του, σκοράροντας μάλιστα και δύο γκολ, το ένα από τα οποία έδωσε τρίποντο. Αναφερόμαστε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (3/12) με τον Θρασύβουλο. Ο Καλτσάς μίλησε στο flnews.gr και είπε για τη γνώμη του για όσα συμβαίνουν στη Football League. Σχολιάζει τις ομάδες, προβλέπει τον πρωταθλητή και οριοθετεί τους στόχους της Καλλιθέας.

 

- Έχεις ξεκινήσει δυναμικά το πρωτάθλημα...

«Εύχομαι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου σωστά...».

 

Σε σχέση με πέρυσι έχουμε καλύτερο ρόστερ, πιο ποιοτικό. Η διοίκηση έκανε σημαντικές προσθήκες, όπως του Αρβανίτη, του Μιχαλόπουλου και του Κατσίκη, ενώ κράτησε το βασικό κορμό. Φέτος θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, που για μένα είναι η είσοδος στην εξάδαΝίκος Καλτσάς

-Πως βλέπεις τα μέχρι στιγμής παιχνίδια της Καλλιθέας;

«Δύο ήττες έχουμε, αλλά σε δύσκολες έδρες. Και η Παναχαϊκή και ο Πανθρακικός είναι ομάδες δυνατές που έχουν υψηλούς στόχους. Ειδικά με τον Πανθρακικό αξίζαμε... την ήττα».

 

-Χάσατε βέβαια και βαθμούς με Καλλονή και Πλατανιά...

«Πιο πολύ με πείραξε η ισοπαλία με τον Πλατανιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εκεί. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

-Πάντως είστε η μόνη ομάδα που έχει στερήσει τη νίκη από τον Πλατανιά...

«Είναι αξιόλογη ομάδα. Έχει παίκτες εργαλεία. Δεν έχει αυτό που λέμε τρανταχτά ονόματα, αλλά κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι φανερό ότι είναι δουλεμένη ομάδα».

 

-Θεωρείς ότι θα συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό; Έχει πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

«Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα σπάσει ο ρυθμός της. Είχε και εύκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής».


-Το πρωτάθλημα έχει πολλά προβλήματα, με πρώτο και μεγαλύτερο το οικονομικό. Πώς τα βλέπεις τα πράγματα;

«Δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν μερικές ομάδες αποχωρήσουν λόγω των οικονομικών δυσκολιών. Οι ομάδες περιμένουν χρήματα από την Πολιτεία, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα».

 

-Ποιες ομάδες βλέπεις να αποχωρούν;

«Απ' ότι μαθαίνουμε ο Διαγόρας έχει σοβαρό πρόβλημα, όπως και ο Βύζας».

 

-Για την Καλλιθέα πάντως δεν ακούγεται τίποτα. Πώς είναι εκεί τα πράγματα;

«Είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της. Ακόμα και πέρσι που δεν τα πήγε καλά στο πρωτάθλημα, οι παίκτες έπαιρναν στην ώρα τους τα χρήματα».

 

Δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν μερικές ομάδες αποχωρήσουν λόγω των οικονομικών δυσκολιών. Περιμένουν χρήματα από την Πολιτεία, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα Νίκος Καλτσάς

-Που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα;

«Σε σχέση με πέρυσι θεωρώ ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ, πιο ποιοτικό θα έλεγα. Η διοίκηση έκανε σημαντικές προσθήκες, όπως του Αρβανίτη, του Μιχαλόπουλου και του Κατσίκη, ενώ κράτησε το βασικό κορμό. Φέτος θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, που για μένα είναι η είσοδος στην εξάδα».

 

 

-Ποιος κατά τη γνώμη σου θα πάρει το πρωτάθλημα;

«Η ΑΕΛ έχει το πιο αξιόλογο ρόστερ, τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ. Αλλά και ο Πανθρακικός μπορεί να φτάσει στο πρώτο σκαλί».

 

-Και ποιες ομάδες βλέπεις να πέφτουν;

«Κοίτα, ο Διαγόρας είναι νεανική ομάδα και δεν έχει τόση πείρα. Παλεύει όμως όλα τα παιχνίδια. Ο Θρασύβουλος δεν τα πάει καλά και με έχει εντυπωσιάσει αρνητικά, διότι έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Και ο Βύζας που έχει οικονομικό πρόβλημα».

 

-Και τώρα Αγροτικός Αστέρας για την Καλλιθέα. Πώς το βλέπεις το ματς στη Θεσσαλονίκη;

«Εντάξει, για τη νίκη πάμε. Έχουμε τις δυνατότητες. Πέρυσι τους είχαμε κερδίσει 4-2 εκεί και μπορούμε φέτος να κερδίσουμε πάλι. Το σημαντικό για την Καλλιθέα είναι ότι συνεχίζει και στο Κύπελλο».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2011 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep