Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Το μυστικό του Πλατανιά

Ο MVP Γιώργος Λαζαρίδης συστήνεται στο flnews.gr.

 Λένε ότι μια μεγάλη ομάδα ξεκινάει από έναν σπουδαίο τερματοφύλακα. Τέτοιος αποδεικνύεται πως είναι ο Γιώργος Λαζαρίδης, που οδηγεί τον Πλατανιά στην πρώτη θέση της Football League. Ο 28χρονος γκολκίπερ μιλάει στο flnews.gr και εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας της Κρητικής ομάδας που έχει κλέψει την παράσταση.

 

-Λίγοι περίμεναν τέτοιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από τον Πλατανιά. Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια. Ποιο είναι το μυστικό σας;

 

«Όπως το είπες, κανείς δεν το περίμενε. Μόνο εμείς ξέραμε ότι θα πάμε καλά. Οι αντίπαλοι νόμιζαν ότι είμαστε εύκολη ομάδα, όπως και ότι είμααστε καταδικασμένοι να πέσουμε. Τους διαψεύδουμε. Έχουμε ομοιογένεια στο παιχνίδι μας».

 

-Με τον τρόπο που κυλούν τα δεδομένα για τον Πλατανιά μπορούμε να πούμε ότι αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας;

 

«Στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Να τερματίσουμε πάνω από τη 12η θέση για να μην μπούμε σε περιπέτειες. Αν έρθει φυσικά κάτι καλύτερο δεν θα πούμε όχι, προς Θεού».

 

-Σε πέντε αγώνες έχεις δεχτεί ένα γκολ. Και αυτό στο 92'. Θα μπορούσες δηλαδή να διατηρήσεις για 450 λεπτά απαραβίαστη την εστία σου. Έστω κι έτσι, το επίτευγμα είναι σημαντικό. Το σχόλιο σου;

 

«Δουλεύω πολύ καλά στις προπονήσεις. Έχω έναν καταπληκτικό γυμναστή, τον κ. Τσακαλίδη, ενώ και ο κ. Καβακάς ο προπονητής είναι εξαιρετικός. Η βοήθειά τους είναι σημαντική για εμένα. Όλα όσα έχω καταφέρει είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Από τον σέντερ φορ μέχρι τον στόπερ».

 

-Είναι στον Πλατανιά ιδανικές οι συνθήκες για να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής;

 

«Σαφέστατα. Επειδή έχω παίξει σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, μπορώ να σου πω ότι εδώ είναι καλύτερα. Από το γήπεδο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια που χρειάζεται ένας παίκτης».

 

-Η θέση του τερματοφύλακα δεν είναι αγχωτική; Ή τουλάχιστον λίγο περισσότερο σε σχέση με τις άλλες άλλες;


«Κοίτα, εγώ δεν έχω άγχος. Αλλά όντως αν ένας τερματοφύλακας κάνει λάθος, αυτό θα είναι ασυγχώρητο. Αν γίνει λάθος κίνηση από έναν μέσο ας πούμε, υπάρχει η πιθανότητα να καλυφθεί από έναν αμυντικό».

 

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη ομάδα που αντιμετωπίσατε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα;


«Θα έλεγα ο Πανθρακικός. Έδειξε ότι έχει καλό σύνολο και μας έκανε αρκετές ευκαιρίες. Και η Παναχαϊκή είναι δυνατή ομάδα, ωστόσο κάτι της έλειπε. Το κάτι παραπάνω».

 

-Δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν την έχετε στο μυαλό σας;


«Όπως όλοι, κάθε Κυριακή για τη νίκη παίζουμε. Στην έδρα μας ειδικότερα ούτε καν την ισοπαλία θέλουμε. Μόνο νίκες. Και στα εκτός τουλάχιστον να μη χάνουμε. Σου εξήγησα ότι εμείς να μείνουμε κατηγορία έχουμε θέσει ως στόχο. Τώρα αν προς το τέλος της σεζόν είμαστε στις πρώτες θέσεις, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Με τη βοήθεια του Θεού θα παλέψουμε για τον τίτλο. Είναι δύσκολο όμως και θέλει τύχη. Γιατί υπάρχουν ομάδες σαν τον Πανσερραϊκό και τη Λάρισα που ουσιαστικά ακόμα δεν έχουν πάρει μπρος».

 

-Ποιον τερματοφύλακα ξεχωρίζεις στην κατηγορία;


«Μου έκανε εντύπωση η μεταγραφή του Μάλαρτζ στην Παναχαϊκή, αν και έφυγε από την ομάδα. Εκτιμώ τον Μιχαηλίδη της ΑΕΛ που τόσα χρόνια έχει δείξει την αξία του. Γενικά έχουμε καλούς Έλληνες τερματοφύλακες, αλλά δεν μας εκτιμούν ιδιαίτερα».

 

-Το μέλλον σου πως το φαντάζεσαι;


«Έχω ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο στον Πλατανιά. Προσπαθώ κάθε φορά να δώσω όσα μπορώ και ακόμα παραπάνω. Κάνω ό,τι μου λέει η ομάδα. Αν κάποια στιγμή θέλει να με δώσει, θα κάνω αυτό που θα μου πουν».

Last modified onΤετάρτη, 30 Νοέμβριος 2011 09:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep