Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο»

 

O Ολιζαντέμπε μίλησε στο «FLNews» για το πρόβλημα με το δελτίο του.

 

 

Ο επιθετικός του Βύζαντα Μεγάρων μιλά για το πρόβλημα με το δελτίο του, αλλά και αποκαλύπτει πως το ίδιο ισχύει και για τον 20χρονο τερματοφύλακα Αχμέτ Χάντι

 

Ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε ήταν στο γήπεδο των Μεγάρων, αλλά όχι όπως αναμενόταν με την εμφάνιση του Βύζαντα. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το δελτίο του τον ανάγκασε να δει το ματς από τις εξέδρες μαζί με τον 20χρονο τερματοφύλακα Αχμέτ Χάμντι που έχει και εκείνος πρόβλημα με το δελτίο του. Μίλησε στο www.flnews.gr για την περιπέτεια αυτή.

 

«Είναι πολύ δυσάρεστη εξέλιξη το ότι δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και όχι να κάνω μόνο προπόνηση. Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και τον εαυτό μου. Μου αρέσει η δράση και χρειάζομαι παιχνίδια για να βρω τον ρυθμό μου».

 

Πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα με το δελτίο σου;

 

«Υπήρξε κάποια καθυστέρηση στα διαδικαστικά με το δελτίο μου και την συνεννόηση με την ΕΠΟ. Δεν ξέρω ποιος έχει την βασική ευθύνη για αυτό. Σημασία έχει πως δεν θα αγωνιστώ για ενάμιση μήνα και θα κάνω μόνο προπονήσεις. Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα και με τον Αχμέτ Χάντι, ο οποίος ήρθε μετά από εμένα στην ομάδα και τώρα υπάρχουν διαβουλεύσεις με την ΕΠΟ και ζήτησαν μια αίτηση για να πάρει το δελτίο του και να βοηθήσει την ομάδα».

 

Last modified onΔευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep