Βραβεύσεις με έκκληση βοήθειας (pics)

Ο Πέτρος Μαρτσούκος απηύθυνε έκκληση στον Γιάννη Βρούτση να βοηθήσει τη Super League 2. Οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν.

Η κραυγή αγωνίας της Super League 2 ακούστηκε και στην 42η γιορτή του ΠΣΑΠΠ που έγινε τη Δευτέρα (27/11) στο Μέγαρο Μουσικής. Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που βραβεύτηκαν, στάθηκαν στα προβλήματα της κατηγορίας, ενώ και ο Πέτρος Μαρτσούκος απηύθυνε έκκληση στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. Όπως είπε:

«Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του ΠΣΑΠΠ, οι οποίοι καθημερινά μάχονται για να έχουν οι ποδοσφαιριστές όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Φέτος οι σχέσεις SL2-ΠΣΑΠΠ είναι άριστες. Από κοινού προσπαθούμε να λύσουμε χρόνια προβλήματα και πιστεύω λύθηκαν σε σχέση με την ασφάλεια και τα προστατευόμενα μέλη. Φέτος έχουμε βάλει κάμποσα στοιχήματα σαν SL2 κι εγώ προσωπικά. Πολλά τα έχουμε πετύχει. Τον Αύγουστο μόνο εγώ έλεγα ότι θα ξεκινήσει στην ώρα του. Κι όμως ξεκίνησε. Υπάρχει πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό το δείχνουν τα νούμερα της τηλεθέασης.

Το επόμενο στοίχημα είναι να είμαστε του χρόνου εδώ και να ακούμε τους ποδοσφαιριστές να λένε μόνο θετικά πράγματα. Πιστεύω και αυτό θα το πετύχουμε. Μιας και είναι ο κύριος Βρούτσης εδώ, χρειαζόμαστε και τη βοήθεια της Πολιτείας, διότι αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα ξεκίνησε στην ώρα του χωρίς να έχει ούτε ένα έσοδο. Κι όμως πάμε πάρα πολύ καλά, χωρίς φακέλους της Sportradar και με πολύ ανταγωνισμό».

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής ανέφερε για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία:

«Αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα. Πρέπει να σκύψουμε όλοι πάνω σε αυτό. Πρέπει η μεγάλη κατηγορία να κοιτάξει τη μικρή. Πρέπει η Πολιτεία και η ΕΠΟ να την κοιτάξουν όπως πρέπει. Δεν υπάρχει σε καμία χώρα ανταγωνιστικό ή καλό πρωτάθλημα αν η μικρή κατηγορία δεν είναι βιώσιμη».

Οι ειδικές βραβεύσεις

Στις ειδικές βραβεύσεις που προηγήθηκαν, απονεμήθηκαν βραβεία στους εξής πτυχιούχους, οι οποίοι πέρυσι έπαιζαν στη Super League 2:

Αλέξανδρος Ζέρης (Πανσερραϊκός): Τμήμα μηχανολόγων μηχανικών της πολυτεχνικής σχολής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Αλέξανδρος Νικολιάς (ΑΕΛ): Τμήμα φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών.
Στέφανος Παλαβράκης (ΠΟΤ Ηρακλής): Τμήμα πολιτικών μηχανικών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Πάνος Πρίτσας (Κηφισιά): Νομική Αθηνών.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις για τους κορυφαίους της περσινής σεζόν στη Super League 2

Πρώτος σκόρερ

Α' όμιλος

Κόστα Άλεξιτς (ΠΟΤ Ηρακλής): 19 γκολ

Β' όμιλος

aloukb

Γιάννης Λουκίνας (Athens Kallithea): 19 γκολ
«Το βραβείο αυτό το άξιζε επίσης και ο Παναγιώτης Μωραΐτης που έκανε καταπληκτική χρονιά. Αισθάνομαι ευλογημένος γι' αυτά που ζω. Είναι η 4η φορά που βρίσκομαι εδώ. Η Athens Kallithea είναι μια όαση για το ποδόσφαιρό μας».

Καλύτερος τερματοφύλακας

Α’ όμιλος

akatsvr

Παναγιώτης Κατσίκας (Πανσερραϊκός)
«Δεν έχω λόγια γι' αυτό που γίνεται. Εν έτει 2023 να μιλάμε για βιοποριστικά προβλήματα. Απίστευτα πράγματα. Είναι στενάχωρο, γιατί εκατοντάδες οικογένειες βασανίζονται. Ελπίζω κάποτε να σταματήσουμε να λέμε ότι η τάδε ομάδα αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και λειτουργεί σωστά. Όταν αυτό αλλάξει θα είναι καλύτερο και το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Β’ όμιλος

atarvrea

Δημήτρης Ταΐρης (Καλαμάτα)
«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να έχεις πάρει μια απόφαση ζωής να σταματήσεις το ποδόσφαιρο και να επιβραβεύεσαι ακόμα».

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής

Α’ όμιλος

asofibr

Μάριος Σοφιανός (Πανσερραϊκός)

Β’ όμιλος

ababra

Αλγκασίμ Μπα (Ολυμπιακός Β)

Καλύτερος προπονητής

Α’ όμιλος

adermb

Παύλος Δερμιτζάκης (Πανσερραϊκός)
«Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα της SL2 για την τιμή που μου έκαναν. Το μόνο που οραματίζονται είναι ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Στο πρόσωπό μου βραβεύεται όλος ο οργανισμός του Πανσερραϊκού με τον οποίο πετύχαμε τον στόχο της ανόδου. Χαίρομαι που διακρίθηκαν κι άλλα παιδιά. Είχα μια διοίκηση που μου έκανε την τιμή να εργαστώ σ' αυτή την ομάδα, ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πολλές φορές με έκαναν να χαρώ και να αισθανθώ υπερήφανος. Υπήρχε κόσμος που με στήριξε, με σεβάστηκε και έδειξε την αγάπη του στο πρόσωπό μου. Αυτό το βραβείο ανήκει στους συνεργάτες μου, τον Γιάννη Γκιόκα, Τάσο Σιδερίδη, Άρη Καραμπέτσιο. Το αφιερώνω σε όλα τα μέλη της οικογένειάς μου.

Β’ όμιλος

Γιώργος Πετράκης (Κηφισιά)
«Ευχαριστώ όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους στο staff της Κηφισιάς, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση. Μία τέτοια διάκριση δείχνει και τι μπορεί να γίνει όταν όλοι δουλέψουν μαζί για έναν κοινό σκοπό. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου».

Καλύτερος ξένος

Α’ όμιλος

ajioum

Ντένζελ Γιουμπιτάνα (ΠΟΤ Ηρακλής)

Β’ όμιλος

Μαντί Ταλάλ (Κηφισιά)

Καλύτερος Έλληνας

Α’ όμιλος

aogb

Μάριος Ογκμπόε (ΑΕΛ)
«Ευχαριστώ την οικογένεια της ΑΕΛ, τους συμπαίκτες μου. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που είναι δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές».

Β’ όμιλος

akini

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (Athens Kallithea)
«Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, τους σαυμπαίκτες, την Athens Kallitheaθεα και τους συναθλητές που με ψήφισαν. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στη μέλλουσα γυναίκα μου».

Media

Last modified onΔευτέρα, 27 Νοέμβριος 2023 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep