Logo
Print this page

Άσπρισε να περιμένει σέντρα (pic)!

Ο αντιπρόεδρος του Καραϊσκάκη Άρτας, Στέλιος Μπέκας εμφάνισε τον Λεωνίδα Λεουτσάκο με άσπρα μαλλιά να περιμένει την έναρξη της Super League 2 το... 2040.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος αναρωτήθηκε γιατί η Κυβέρνηση δεν βλέπει με σοβαρότητα τη Super League 2. Με όσα κωμικοτραγικά, βέβαια, διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες σ' αυτή την επαγγελματική κατηγορία, υπάρχουν παράγοντες που είπαν να επιστρατεύσουν το χιούμορ τους για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που έχουν φέρει σε αδιέξοδο ομάδες και ποδοσφαιριστές.

Τι έπραξε ο αντιπρόεδρος του Καραϊσκάκη Άρτας, Στέλιος Μπέκας; Εμφάνισε τον Λεουτσάκο με... άσπρα μαλλιά να περιμένει το 2040 την έναρξη του πρωταθλήματος, την ίδια στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με διαστημικό λεωφορείο για παιχνίδι στον... πλανήτη Άρη!

aalll

Ο Μπέκας τρόλαρε με αυτό τον τρόπο την αναμονή έναρξης, αφού το πρωτάθλημα των... Χριστουγέννων είναι κοντά. Δεν θα είναι και άσχημη ιδέα να αναβιώσει έτσι μία διοργάνωση όπως το... Κύπελλο Πάσχα που ξεκίνησε το 1928 για να αντιμετωπιστεί η πολύμηνη αγωνιστική αδράνεια και η μείωση εσόδων από εισιτήρια.

Last modified onΤετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 12:19
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr