Το Fair Play Τσαμπούρη, Μπεντινέλι

Οι Σάββας Τσαμπούρης, Τομάς Μπεντινέλι προσπάθησαν να δώσουν κουράγιο στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης.

Το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να πανηγυρίζουν την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από ένα χρόνο. Από την άλλη πλευρά οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ήταν όλοι πεσμένοι στο έδαφος. Μπορεί να συνδύασαν τα ονόματά τους με τον πρώτο υποβιβασμό των Ακριτών στη Β’ Εθνική, όμως πήραν παραστάσεις, κέρδισαν εμπειρίες και ευελπιστούν να αποτελέσουν στελέχη της ομάδας που θα διεκδικήσει την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του σε κύκλο και προσπάθησε να τους εμψυχώσει, με τους νεαρούς να χειροκροτούν μετά το τέλος της ομιλίας του. Την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι υπό τους ήχους του ύμνου του Απόλλωνα έτρεχαν στην εξέδρα να πανηγυρίσουν, αλλά δύο εξ αυτών πήραν… αντίθετο δρομολόγιο.

Προς τιμή του ο αρχηγός του Απόλλωνα, Σάββας Τσαμπούρης πήγε στο μέρος των φιλοξενούμενων, έδωσε το χέρι σε όλους τους ποδοσφαιριστές και αγκάλιασε τον Νίκο Καραγεωργίου, δίνοντας κουράγιο σε όλους. Αναγνώρισε και ο ίδιος ότι οι δύο ομάδες ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα και με την εμπειρία του προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ξάνθης. Μαζί του και ο Τομάς Μπεντινέλι. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που «σκότωσε» τον αντίπαλο με δύο γκολ το Σάββατο (29/08) και άλλο ένα την Τετάρτη (26/08), όμως έσπευσε να χαιρετήσει άπαντες και να τους δώσει δύναμη.

Last modified onΚυριακή, 30 Αύγουστος 2020 11:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep