Logo
Print this page

Προσφυγή και ο υιός του μεγαλομετόχου!

Ο υιός του μεγαλομέτοχου της Κέρκυρας, Κώστας Γεωργακόπουλος κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ! Ποιο το ποσό που διεκδικεί.

 

Τα ευτράπελα στη Super League 2 καλά κρατούν. Η Κέρκυρα μόνο συνεπής δεν είναι στις προθεσμίες που έχει ορίσει το Διαιτητικό Δικαστήριο μέσω των αποφάσεών του και με συμμάχους τις διοικήσεις λίγκας και ΠΣΑΠ παραβλέπει άρθρα του Κ.Ι.Μ. και πληρώνει όποτε θέλει και όσα θέλει. Γι' αυτό και έως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί η παραμικρή αφαίρεση βαθμών.

Σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ έχει στα χέρια του αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών. Θέλετε και την πρωτοτυπία; Για πρώτη φορά στα χρονικά προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ κατέθεσε μέχρι και ο... υιός του μεγαλομετόχου, Λάμπρου Γεωργακόπουλου! Ο πρώην επιθετικός των «κυανέρυθρων», Κώστας Γεωργακόπουλος διεκδικεί, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ένα ποσό που ξεπερνά τις 56.000 ευρώ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πότε και αν θα πληρωθεί.

Εκτός αυτού τη Δευτέρα (27/01) εκδικάστηκαν οι προσφυγές αρκετών ακόμα ποδοσφαιριστών του φετινού ρόστερ. Πρόκειται για τους Κολιοφούκα, Νγκαν, Βουκελάτου και Βουτσελά...

 

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr