Logo
Print this page

Τηλεοπτικός διαγωνισμός με «σημαδεμένη» τράπουλα;

Έωλος από κάθε άποψη χαρακτηρίζεται ο διαγωνισμός που διοργάνωσε η διοργανώτρια της Super league 2 και ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο την ΙΝΑ TV.

Την εταιρεία ήδη γνωρίζει καλά το προεδρείο της Super League 2, καθώς είναι η εταιρεία που είχε αναλάβει και το συμβόλαιο για την τηλεοπτική παραγωγή της Football League πέρυσι αλλά και φέτος. Η πρώτη βασική αρχή που παραβιάστηκε στο διαγωνισμό είναι πως οι υπόλοιπες εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό δεν κλήθηκαν να είναι παρούσες στο άνοιγμα των φακέλων. Ο ανάδοχος μόνο ανακοινώθηκε. Αλλά ούτε οι ομάδες ούτε και οι υπόλοιπες εταιρείες γνωρίζουν τα ποσά που προσέφεραν οι υπόλοιπες εταιρείες. Είναι ίσως η πρώτη φορά που για χρήματα που θα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος δεν τηρήθηκε καμία αρχή διαφάνειας.

Ποιες ήταν λοιπόν οι υπόλοιπες προσφορές; Ήταν σίγουρα πιο ακριβές από αυτή που τελικά επιλέχθηκε; Ποια ήταν τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης και με ποια κριτήρια αποφάσισαν; Γιατί δεν κλήθηκαν εκπρόσωποι των ομάδων και οι λοιπές εταιρείες στο άνοιγμα των προσφορών ως είθισται σε διαγωνισμούς, πολλώ δε μάλλον δημοσίου χρήματος; Αυτά είναι μερικά από τα απλά ερωτηματικά. Γιατί στα ρεπορτάζ του Fl News που ακολουθούν θα αναζητηθούν απαντήσεις στο πραγματικό κόστος παραγωγής που πληρώνουν οι ομάδες της Football :eague και της Super League 2. Εκτός εάν μέχρι τότε αποφασίσει να επέμβει και το προεδρείο της ΕΡΤ για τα πεπραγμένα αυτού του διαγωνισμού.

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 01:12
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr