Φινάλε μεγάλης έντασης!

Σοβαρό επεισόδιο στο ΔΣ της Super League 2 μεταξύ Οδυσσέα Δράκου και Λεωνίδα Θωμαΐδη. «Είσαι μπούλης» ο ένας, «είσαι κότα» ο δεύτερος!

Όσο ήρεμα κυλούσε το ΔΣ της Super League 2 την Τετάρτη (25/09), άλλο τόσο επεισοδιακά ολοκληρώθηκε! Και αν δεν έμπαινε στη μέση ο πρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, τότε τα πράγματα θα είχαν ξεφύγει... Το FL News που βρέθηκε στα γραφεία της λίγκας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της ψηφοφορίας σχετικά με την έναρξη ή όχι του πρωταθλήματος, ο μεγαλομέτοχος του Καραϊσκάκη Άρτας Οδυσσέας Δράκος (ψήφισε όχι στην έναρξη) αντέδρασε έντονα προς τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, Λεωνίδα Θωμαΐδη, ο οποίος ψήφισε υπέρ της σέντρας.

«Είσαι μπούλης», φώναζε το αφεντικό των Πράσινων στον Θωμαΐδη, υποστηρίζοντας ότι εκείνος έκρινε το αποτέλεσμα, ενώ ο ίδιος βάζει τα χρήματά του στην ΠΑΕ. Αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει μεγάλη ένταση εντός της αίθουσας. Ο Θωμαΐδης του φώναζε: «Εμένα μπούλη; Πάρ' το πίσω», με τον Δράκο να αποχωρεί από τη συνεδρίαση και τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ να... ακολουθεί, βγαίνοντας από την άλλη πόρτα. 

Το σοβαρό επεισόδιο συνεχίστηκε στον διάδρομο των γραφείων της διοργανώτριας, ενώ όλοι οι εκπρόσωποι βγήκαν εκτός της αίθουσας για να τους χωρίσουν! «Πάμε κάτω...», ωρυόταν ο Θωμαΐδης, με τον Δράκο να του απαντά: «Άντε ρε μπούλη που έχεις άποψη. Εμείς βάζουμε τα λεφτά μας». Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ συνέχισε να φωνάζει: «Είσαι κότα ρε. Πάμε κάτω να δεις ποιος είναι ο μπούλης». Οι δύο άνδρες άρχισαν να αλληλοσπρώχνονται με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να εκτελεί χρέη... πυροσβέστη.

Ο Δράκος εν τέλει αποχώρησε αφού προηγουμένως τα μέλη του συμβουλίου είχαν... μετακομίσει στον χώρο εκτός των γραφείων και έξω από τα ασανσέρ του 4ου ορόφου. Ευτυχώς δεν ακολούθησε ο Θωμαΐδης, ο οποίος γύρισε στην αίθουσα συνεδρίασης και είπε στους παριστάμενους: «Ζητάω συγγνώμη. Δεν έπρεπε να απαντήσω, αλλά η επίθεση ήταν προσωπική».

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2019 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep