Παρουσίαση χωρίς ΜΜΕ

Η πρωτοτυπία του Καραϊσκάκη Άρτας και η παντελής έλλειψη ενημέρωσης.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Καραϊσκάκης Άρτας απέκτησε επίσημη ιστοσελίδα, δείχνοντας διάθεση να πράξει τα αυτονόητα για μία επαγγελματική ομάδα σε επίπεδο ενημέρωσης. Η αναδιάρθρωση, όμως και η αβεβαιότητα σε ό,τι αφορά στα έσοδα οδήγησε τους «πράσινους» να κάνουν ξανά βήματα προς τα... πίσω.

Η ιστοσελίδα της ΠΑΕ έχει σταματήσει εδώ και μήνες να λειτουργεί καθώς δεν υπάρχει πλέον ο υπεύθυνος εκείνος που θα εκδώσει ένα απλό δελτίο Τύπου και θα το αναρτήσει έστω σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως κάνουν ακόμα και ερασιτεχνικά σωματεία. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το βράδυ της Τρίτης (17/09) έγινε η παρουσίαση της ομάδας σε καφετέρια της πόλης χωρίς εκπροσώπους ΜΜΕ, αφού δεν είχαν σταλεί οι σχετικές προσκλήσεις.

Εννοείται ότι ο τομέας της επικοινωνίας είναι μόνο ένας από αυτούς που πλέον έχουν κάνει... παύση στον Καραϊσκάκη Άρτας. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινότητας, ενώ υπάρχουν πλέον και πολλές εκκρεμότητες προς τη λίγκα, απόρροια της έλλειψης οργάνωσης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep