Logo
Print this page

Η... περιπέτεια του Μοντιέλ

Ο Χοσέ Μοντιέλ έστειλε εξώδικο στην Παναχαϊκή, πληρώθηκε, αλλά το ταξίδι της επιστροφής ήταν επεισοδιακό.

Ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στη Football League έχει ο Χοσέ Μοντιέλ. Ο Παραγουανός μέσος της Παναχαϊκής έχει συμφωνήσει έναντι 120 χιλιάδων, αν και ελάχιστα αγωνίστηκε (4 ματς). Λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του, λοιπόν, έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ, προειδοποιώντας ότι αν δεν πληρωθεί, τότε θα ακολουθήσει προσφυγή.

Η ομάδα της Πάτρας έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και δύο ημέρες αργότερα πλήρωσε στον Μοντιέλ τα οφειλόμενα (περίπου 20.000 ευρώ). Χωρίς να χάσει χρόνο ο Παραγουανός λίγες ώρες αργότερα πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής, αλλά στη Γερμανία τον περίμεναν τα... δυσάρεστα. Προφανώς κάποιοι γνώριζαν - και ενημέρωσαν σχετικά - ότι μετέφερε κεφάλαιο πολύ μεγαλύτερο του επιτρεπτού και ο 31 ετών μέσος οδηγήθηκε εκτός πτήσης. Εκτός του προστίμου που του επιβλήθηκε, έχασε την ανταπόκριση για Παραγουάη, ενώ μπήκε και σε περιπέτειες λόγω βίζας...

Ο Μοντιέλ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα της Πάτρας, οπότε με τα έως τώρα δεδομένα είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση.

Last modified onΤρίτη, 28 Μάιος 2019 01:05
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr