Η φιλία Γκαλβάο - Ποντένσε

Παιδικός φίλος με τον Ντάνιελ Ποντένσε είναι ο νεοαποκτηθείς της Σπάρτης, Μάρτιμ Γκαλβάο.

Μία από τις πρώτες χειμερινές προσθήκες της Σπάρτης είναι ο Μάρτιμ Γκαλβάο. Ο Πορτογάλος - προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό των Λακώνων και ένα από τα πρώτα πρόσωπα που έσπευσε να συναντήσει ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Γκαλβάο είναι παιδικός φίλος με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ και έκτοτε διατηρούν ισχυρούς δεσμούς φιλίας. Αυτός ήταν και ο λόγος της πρόσφατης παρουσίας του Ποντένσε στο «Insitute of Sports Analysis», ιδιοκτησίας του διαμεσολαβητή μεταγραφών, Στέλιου Βραδέλη που έφερε στη χώρα μας τον Γκαλβάο.

poden

Μόλις ο Ποντένσε ενημερώθηκε ότι ο Γκαλβάο βρίσκεται στη χώρα μας έσπευσε αμέσως να τον συναντήσει, ενώ ακολούθως οι δυο τους πήγαν στη Γλυφάδα για να γίνει η... απαραίτητη ξενάγηση. Το νέο απόκτημα της Σπάρτης έφυγε από την Πορτογαλία σε ηλικία 17 ετών και έκανε καριέρα στις ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε παράλληλα τις σπουδές του στα οικονομικά. Έπειτα από μία σεζόν στην Κύπρο έρχεται στη χώρα μας και λέγεται ότι θα αποτελέσει ένα δεκάρι που θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ στο παρελθόν είχαν ασχοληθεί με την παρουσία του Γκαλβάο στη Σπόρτινγκ, αλλά και με τη φιλία που τον ενώνει με ποδοσφαιριστές όπως οι Ποντένσε, Ζέλσον Μαρτίνς.

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep