Η χαρά του Κατσουράνη

Το tweet του Κώστα Κατσουράνη για την δικαίωση της προσπάθειας της Παναχαϊκής. Το tweet του Κώστα Κατσουράνη για την δικαίωση της προσπάθειας της Παναχαϊκής.

Η νίκη (2-1) της Παναχαϊκής επί του ΠΑΟΚ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν μια δικαίωση του Κώστα Κατσουράνη, έστω κι αν άφησε το έργο του στην ομάδα της Πάτρας μισό. 

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη της ομάδας της Πάτρας, ο Κώστας Κατσουράνης έστειλε το δικό του μήνυμα δικαίωσης μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. O πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Πάτρας αισθάνθηκε τη χαρά και την υπερηφάνεια μιας προσπάθειας που είχε ξεκινήσει από το 2017 και τέτοια ματς είναι αυτά που σίγουρα ήθελε να ζήσει από κοντά και η προσπάθειά του να είχε συνέχεια.

Σε μια τέτοια στιγμή, πάντως, θέλησε να μιλήσει για όσους δεν πίστευαν σε αυτή την ομάδα και δεν κατάφεραν να τους δώσουν τις συνθήκες να δουλέψουν σωστά. Παράλληλα έβγαλε μια πικρία για όλα όσα πέρασαν αυτά τα παιδιά και τις αντοχές τους. Δείτε το tweet που έκανε...

Media

Last modified onΤρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep